Ezeket a februári premiereket várjuk legjobban a Netflixen

2024. január 26.
A Netflix 2024 februárjára is rengeteg újdonsággal készül. A streaming platformon izgalmas sorozatokat és filmeket nézhetünk a tél utolsó hónapjában.
Ezeket a februári premiereket várjuk legjobban a Netflixen
  • Februárban is rengeteg izgalmas premierrel készül a Netflix.
  • Minden korosztály számára lesz újdonság a streaming platformon.
  • Mutatjuk a Netflix februári premierjeit.

Februárban sem maradunk izgalmas tartalmak nélkül. A Netflix minden korosztály számára készül izgalmas tartalmakkal, animációs és élőszereplős filmekkel egyaránt. Még Valentin-napra sem maradunk program nélkül, akár egyedül, akár párban, ha nincs más ötletünk, a streaming platform gondoskodik a Bálint-napi programukról.

A játékfilm, a kalandfilm és a történelem kedvelői is megtalálják a szívüknek kedves műsorokat februárban a Netflixen. Legyen szó dokumentumfilmről, minisorozatról vagy egész estés mozizásról, lesz miből válogatnunk a streamingszolgáltató oldalán.

Legizgalmasabb premierek a Netflixen 2024 februárjában

1. Orion és a Sötétség

Az élénk fantáziával megáldott Orion szinte mindentől fél, amitől egy fiatal félni szokott, a sötétségtől pedig egyenesen retteg a Netflix új dobásában. Ennek ellenére, amikor meglátogatja őt a nagy, jó fej és mosolygós Sötétség, mégis úgy dönt, hogy éjszakai kirándulásra indul vele, hogy megnézze a munkáját.

Új barátja azt szeretné bebizonyítani a fiúnak, hogy hiába ijesztő az ismeretlen, valójában nincs mitől félnie. Az Orion és a Sötétség február 2-án érkezik a Netflixre.

2. Egy nap

Az Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével érkező film után most minisorozat készült David Nichols bestselleréből a Netflixre. A történet főszereplői Emma és Dexter, akik miután együtt töltötték a diplomaosztó éjszakáját, már más utakon járnak.

Mégsem képesek elengedni egymást: minden évben találkoznak ugyanazon a napon. Az Egy nap február 8-án jelenik meg a Netflixen.

3. Szívszerész

A Netflix Valentin-napon is kedvez a szerelmes szíveknek, vagy éppen azoknak, akik egyedül töltik a szerelmesek ünnepét, és olyan programra vágynak, amivel otthon is jót lehet szórakozni. A streaming platform február 14-i új dobása egy tipikus szórakoztató romkom lesz.

Egy fiatal szkeptikus újságíró egy cikk miatt részt vesz egy szerelmi bánattal foglalkozó terápiás ülésre, ahol kitárja a szívét és korábbi sérelmeit a terapeutájának. A Szívszerészt Bálint-naptól kezdve láthatjuk a Netflixen.

4. Nem kispályás

A Netflix nem áll meg egy romkomnál, ha Valentin-napról van szó. A Tökéletes hang rendezője, Trish Sie ezúttal egy New York-i sportújágírónőről készített filmet, aki messze a legjobb az egyéjszakás kalandok becserkészésében. 

Harminchárom éves korára azonban úgy érzi, elege lett az alkalmi szexből és megérett egy komoly kapcsolatra. Kiszemeltje a város legismertebb sármőrje, méghozzá a Lucifer sztárjának, Tom Ellisnek a személyében. A Nem kispályás február 14-én érkezik a Netflixre.

5. Einstein és a bomba

Február második felében egy izgalmas dokumentumfilmmel is készül nekünk a Netflix. Az Einstein és a bomba archív felvételeket és játékfilmes elemeket ötvöz, hogy bemutassa a világ talán leghíresebb Nobel-díjas elméleti fizikusának életét.

Mi történt Einsteinnel, miután elmenekült a náci Németországból? – teszi fel a kérdést a Netflix új dokudrámája, ami február 19-én érkezik a streamingszolgáltató oldalára.

6. Avatár: Az utolsó léghajlító

Februárban érkezik a Netflixre a népszerű animációs sorozat új élőszereplős feldolgozása. A föld négy népe valaha összhangban élt egymással, de a Tűz Népe sötét útra lépett. Világuralomra akarnak törni, ezért megtámadták és kiirtották a Levegő Nomádjait.

A fiatal Avatárnak, Aangnak el kell sajátítania a négy elemi erőt, hogy legyőzze a Tűz Népe vezetőjét, megőrizze a békét és megmentse a háborúban álló világot. Az Avatár: Az utolsó léghajlító február 22-től látható a Netflix platformján.

7. Az ablakomon át: Téged nézlek

Az első rész hatalmas sikere után immáron a harmadik epizód érkezik a Netflixre. Raquel és Ares távkapcsolatban élnek, és egyre kevésbé biztosak a kapcsolatuk jövőjében.

A harmadik rész ott veszi fel a fonalat, ahol a Tengeren túl véget ért. Raquel és Ares Costa Braván találkoznak a barátaikkal, és hamarosan kiderül, kihunyt-e már a szerelmük lángja. Az ablakomon át harmadik része, az Ablakomon át: Téged nézlek február 26-án kerül fel a Netflix kínálatába.

Fotó: Netflix, IMDB, Getty Images