Mandragora 2020-as tavaszi–nyári kollekció

2020. április 30.
Vidám dallamok inspirálták a Mandragora legújabb modelljét, amely azért született, hogy mosolyt csaljon viselője arcára. 

„Hiszek abban, hogy a színek, ruhák, kiegészítők, amelyeket viselünk, hatással vannak a hangulatunkra, ezért fontosnak tartom, hogy tudatosan válasszuk meg ezeket, különösen olyan időszakban, amikor igazán fontos, hogy megőrizzük a pozitív szemléletünket. Vidám zenék, könyvek és színes kiegészítők lehetnek segítségünkre ebben. Melody a virágmintáival a tavasz vidámságát és a természet újjá születését szimbolizálja” – mondja Scherfel Nóra, a Mandragora cipők tervezője.

Linda egy klasszikus balerinacipő, amely türkizzöld velúrbőrből készült. Azok a nők ihlették, akik a letisztult, minimalista darabokat részesítik előnyben, amelyek jók kombinálhatók bármilyen színű és stílusú tavaszi vagy nyári ruhával.

Emma egy nőies és stílusos modell, amely játékos pepitamintájával és virágdíszével garantáltan felhívja magára a figyelmet.  „Régóta szerettem volna egy olyan kiegészítőt tenni a Mandragora cipőkre, amely kiemelkedik a síkból, így amikor megláttam Milánóban ezeket a meseszép, kézzel készített szaténvirágokat, akkor rögtön tudtam, hogy ez az, amit kerestem. A klasszikus kék szín is hiányzott eddig a kollekcióból, amely mindenhez passzol, így nagyon boldog vagyok, hogy Emma születésével mindkét vágyam valóra vált” – mondja a tervező.

Fotó: Búza Virág
Modellfotó: Muszi Vivien