A szerelem érzékisége az ÉMÉ új kollekciójában

2020. július 08.
Az ÉMÉ új kollekciójának alapja az előző szezonra épülve született meg, és formálódott tovább.

A tavaszi–nyári, illetve az őszi–téli szezonban olyan ruhadarabokat, kiegészítőket álmodott meg a márka, amelyekben az Yves Saint Laurent által készített ékszerek, kiegészítők formavilága és gazdagsága adta meg a legfőbb irányt.

Az anyagok karakteres mintázata és élénk színhasználata adja meg a kollekció temperamentumát, ami az idei év legmeghatározóbb trendjeit foglalja magába.

A vadság mellett – ami a kígyó-, illetve tigrismintában nyilvánul meg – finom kontraszt a lágy esésű, könnyed selymek és áttetsző tüllök találkozása, amelyek érzékenysége tökéletesen reprezentálja a női lélek finom rezgéseit. Mindemellett a flitteres és glitteres anyagok úgy vonulnak végig a kollekció darabjain, ahogy egy csillagokkal teli mámoros éjszaka megfoghatatlan pillanatai válnak valóra.

Az élénk színhasználat mellett a fekete szín nemcsak határozott sziluettet ad a ruháknak, hanem erősíti az eleganciát is. Ennek a klasszikus eleganciának adnak fényt a fehér, az arany és a púderárnyalatok, amelyek ragyogást kölcsönöznek a ruháknak és a kiegészítőknek. A kollekció fő esszenciája egy szívmotívum, amely nemcsak az elnevezésre utal, de egyfajta tisztelgés is Yves Saint Laurent munkássága és bizonyos hagyománya előtt.

Nőies szabásvonalaik mellett fontos volt számukra az érzékiség lágy, de egyértelmű hangsúlyozása, amiket a mély dekoltázsokban, hátkivágásokban, illetve aszimmetrikus megoldásokban valósítottak meg. A karokon, vállakon, mellkason és háton elhelyezett fodrok bája pedig tovább fokozza a kollekció dinamikáját és az általuk megformált ÉMÉ-nőt. A LOVE kollekció egy vibráló utazás a misztikumba.

37 fotó megtekintése

 

Fotó: Sándor Berill
Styling: Horváth Johanna
Haj: Rimele Gábor
Smink: Szabó Anita
Modell: Réka @Avantage