Ezért viselj onyx vagy hematit ásványkarkötőt!

2021. december 10.
Az ásványoknak különleges erőt tulajdonítanak. A Marie Claire magazin legfrisebb számát most kétféle SPARK by Pelote karkötővel vásárolhatod meg az újságárusoknál. De mire lehet hatással az onyx és a hematit?

Az onyx

Ezt az ásványt már a középkor óta ismerjük, tulajdonképpen fekete kalcedon. Az onyx egyensúlyba hozza az energiaáramlást a szervezetünkben, ha labilis időszakot élünk, segítségünkre lehet. Ezen felül erősíti az öntudatot, a logikus gondolkodást. Védelmező kőnek tartják, energiát, támogatást nyújt a nehéz helyzetekben. Az egészségre gyakorolt hatása, hogy erősíti a fogakat és a csontokat. Ha ezt a karkötőt választjuk, viseljük a bal kezünkön.

Hatásai: véd, energetizál, stresszoldó, stabilitást és kitartást ad, erősíti a csontokat és a fogakat

A hematit

Az erőt képviseli. Már az ókorban is használták ezt az ásványt a vérképződés elősegítésére és vérzéscsillapításra. Innen ered a vérkő elnevezése is. A hematit támogatja a nagyobb betegségek utáni felépülést, az egészséges vér- és sejtképződést is támogatja. Ha hosszabb távon viseljük, normalizálhatja a vérnyomást, és segíti az agy működését is, hatással van a vasfelvételre is. Ha ékszerként viseljünk, arra figyeljünk, hogy mivel fokozhatja a gyulladást a szervezetben, ilyenkor ne használjuk.

Hatása: sejt- és vérképződés, betegség utáni felépülés, vérnyomás stabilizálása, agyi funkciók, vasfelvétel, oxigénellátás

A Marie Claire magazint a SPARK by Pelote karkötőkkel keresd az újságárusoknál!

Olvass tovább!