“A gép, amitől laposabb és sokkal feszesebb lett a hasam” – egy szépségszerkesztő tippjei

2022. november 15.
A legfrissebb Marie Claire lapszámból hoztunk nektek egy kis ízelítőt, amelyben a print magazin szépségszerkesztője, Dóczy Julcsi mutatja be szintén a legfrissebb beauty kedvenceit.

Gyümölcsfúzió

kavitacios-gep-parfum-vitamin-teszt

Mivel mostanság a hajamra és a körmömre is ráfért az erősítés, kiegészítettem az alap vitaminjaimat egy bőrszépítő, haj-, és körömerősítő kúrával a Frank Fruities-tól. A svájci cég a szükséges vitaminokat természetes, glutén, laktóz, vegán és mesterséges adalékanyagoktól mentes gyümölcszselékbe csempészte – egy doboz egy kg gyümölcsöt rejt. Az eredmény pedig magától beszél: a körmöm papírvékony volt, a kúra végére pedig láthatóan erősebb lett.
9990 Ft

Illatmámor

kavitacios-gep-parfum-vitamin-teszt

Nem csalódtam: a Chloé illatok tisztasága, finomsága most is magával ragadott. Újdonságuk a Chloé Rose Naturelle ráadásul már kívül-belül tiszta, az esszencia ugyanis vegán és 100%-ban természetes. Nagyon tetszik, hogy a rózsát fás illatjegyekkel keverték, így nem jellemző rá a virágos parfümöknél néha előbukkanó túlzás, csak az elegancia. Az utóbbi héten szerinem csak ezt fújtam magamra, hű társam volt a reggeli készülődés során.
EDP 50 ml, 45 790 Ft

A lapos has titka

kavitacios-gep-parfum-vitamin-teszt

A DermaGene gépnek köszönhetően a beauty extra tesztelésnél kipróbált kavitációs zsírbontást az elmúlt egy hónapban itthon is folytathattam. Őszintén? Az egyik kedvenc szépségkütyüm lett! Négy naponta kezelem a hasam, utána becsülettel mozgok is egy fél órát, hogy a zsírsejtek lebomlását, kiürülését megkönnyítsem és figyelek az étkezésre is. Igazi megváltás: könnyedebbnek érzem magam, a hasam laposabb és sokkal feszesebb, még a ruháimon is látom a változást. Csupán egy kis kitartás kell a rendszerességhez, én biztosan végigcsinálom a három hónapos kúrát!
79 900 Ft

A teljes cikket keresd a most megjelent Marie Claire magazin szépségrovatában!