Bőrápolás A-tól Z-ig: ezeket a szépségkedvenceket érdemes beszerezned nyárig

2022. május 25.
Nyakunkon a nyár, de még nem frissítettük ennek megfelelően a szépségrutinunkat? Néhány olyan beautyújdonság következik, amelyeknek méltó helye lehet a meleg hónapokban a fürdőszobánkban…

Intenzív szépülés

nyari-szepseg-ujdonsagok

Ha az anti-aging szektorban keresel valamilyen gyorsan ható ínyencséget, a Skin Systéme Pro Age Lift család lapmaszkjával (2500 Ft) érdemes próbát tenned. Gyorsan, szépen beszívódik, és összetevői hatékonyan dolgoznak a fiatalosabb, simább bőrfelszín eléréséért.

Az IT Cosmetics Hello Results Baby-Smooth glikolsavas hámlasztó + ápoló olaja (21 990 Ft) nem kevesebbet ígér és teljesít, mint amire a neve is utal. Bombabiztos induló lehet a rutinodban a plasztikai sebészek közreműködésével kifejlesztett, 2 az 1-ben zseni, ha a célod a finom ráncok látható csökkentése – akár az első éjszakától. Éjszakára is bevetheted még érzékeny bőrön is.

Azoknak, akik eddig nem jeleskedtek az összehangolt szépségápolásban, vagy csak éppen nem tudják, mit mivel érdemes párosítani egy anti-aging rutinban, hatalmas segítséget jelenthet egy komplett szett beszerzése. Az Oriflame NovAge Skinrelief Pro Resilient család (36 994 Ft) csökkenti a bőr érzékenységét, ami tényleg a napfény és a hőség csúcszezonjában nagy előny. Ráadásul a ráncok csökkentésében is nagyot alkot, ahogy a feszesebb bőrkép terén is.

A hidratálás mesterei

nyari-szepseg-ujdonsagok

Amennyiben könnyű állagú, de meseszépen hidratáló nappali arckrémet keresel nyárra, az Avon Care 3 az 1-ben hidratáló krémgéljét vegyes és zsíros bőrre (899 Ft) érdemes szemügyre venned. Remek ár-ér arány, teafakivonattal és E-vitaminnal dolgozik a puhább, rugalmasabb és feszesebb bőrért.

Már a Cerave SPF 25 faktorral ellátott nappali arckréme is nagyon nagyot ment, de a most bevezetett SPF 50-es, UVB-szűrővel ellátott nappali krém (5389 Ft) is jó eséllyel lesz nyári beauty alapdarab. Ez a nappali arckrém tényleg egy jolly joker: 3 bőrazonos ceramid, niacinamid, E-vitamin és széles spektrumú fényszűrők kaptak helyet a formulában. Nemzetközi szinten egyre menőbb márka, érdemes figyelni rá, ráadásul ez az újdonság egészen pénztárcabarát a tudását tekintve.

Legyen az egy esküvő,vagy fontos alkalom, egy gyorsan, és mélyen ható maszk kötelező kellék nyáron. Az Artistry Signature Select hidratáló maszk (14 600 Ft) azoknak lesz jó barátja, akiknél a puhaság az elsődleges.

A szuper érzékeny, allergiára hajlamos arcbőrre az illatanyag- és alkoholmentes La Roche-Posay Tolériane Dermallegro éjszakai krémjével (7599 Ft) érdemes felszerelnünk magunkat. A hosszú, kánikulával tűzdelt hónapok alatt is szépen hidratál, nyugtat, csökkenti a bőrpírt és a kellemetlen bőrérzetet.

Ragyogó tincsek

nyari-szepseg-ujdonsagok

A Redken a Blondage High Bright termékcsaládjával egészen fontos, tipikusan nyári, a szőkített hajt érintő problémakört kezel a hajápolásban. Mindezt három, nagyon komoly tudású taggal lépi meg, három lépésben és szemmel látható eredménnyel. Élénkíti a szőke fürtöket, és ami a legjobb, nemcsak a besárgulást, színkopást előzi meg, de csodaszép fényt és extra adag táplálást ad a hajunknak.

A nyári hőfokok, a gyakoribb hajmosás időszakának tökéletes kísérője lehet a Schwarzkopf Gliss Aqua Revive hidratáló sampon (400 ml, 1399 Ft) tengeri algával és hialuron komplexszel. Miért fogod szeretni nyáron? Kíméletesen tisztítja a normál és száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené, ráadásul tényleg érezhetően hidratál, fényes, egészséges hajat biztosítva.

Minden nyáron rendre dehidratálttá válik a hajad? Az élettelennek látszó, vízhiányos hajra csakis hidratálóval dúsított hajápolás a válasz. A L’Oréal Hyaluron Plump termékcsaládjának tagjai (sampon, balzsam, hajpakolás és szérum) akár 10-szer hidratáltabbá teszik a hajad, mindezt pedig a hialuron erejével. Azt külön szeretni fogod benne, hogy bár a hialuronos formulának hála fényesebb, erősebb, tápláltabb tincseket kapsz, nem nehezednek el…

Puha, egészséges bőr – tetőtől talpig

A Le Soleil a tomboló nyárra időzítve a kókusz és frangipáni minimum „kellemes” kombójával jött, a Kerzon tusfürdő (500 ml, 8550 Ft) garantáltan a természetes és finoman illatosított folyékony szappanra vadászók kedvence lehet. Organikus olíva- és kókuszolaj-tartalommal, na és persze növényi olajok tápláló és védő tulajdonságaival felszerelkezve várja, hogy a mindennapos használat során tisztítsa, frissítse és kényeztesse gazdája bőrét.

A haladó szépségaddictok számára „libabőrös kategória” lehet a Mádara AHA-savat és fehér agyagot tartalmazó testpeelingje, ami tényleg csodafegyver a nyári testápolásban. Használhatjuk önbarnítózás előkészítésére, de ugyanígy szuper a szőrbenövésre hajlamos bőrnek és a pattanások ellen is. Sőt a száraz, durva, öregedő bőrre szintén gyógyír lehet, és akár a „csirkebőrre” (keratosis pilarisra) is remek ápolás nyújthat. Figyelj arra, hogy a hámlasztó hatás miatt 2-3 napig ne érje közvetlen napfény a kezelt testfelületedet – és a testkezelés után használj fényvédőt!

A titkos tortarecepteket, családi édességeket egy kiadós nyári gyümölcsturmixba ágyazott különlegességgel jött ki a Baba a habcsókos tusfürdője (400 ml, 999 Ft) képében, amely alapdarab lehet a balatoni nyaralók fürdőszobapolcától kezdve a lágy, habos zuhanyzás szerelmeseinek otthonáig. Figyelem, gyengéden ápoló formuláját (bőrbarát pH-értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt) nem épp hétköznapi habcsók-, málna- és rózsafaorgia kíséri.

Olvass tovább!