Magazin
Terápiás menü, funkcionális élelmiszer, fenntartható táplálkozás
Vajon képesek leszünk a következő években, évtizedekben jószántunkból, tudatosan átalakítani az étkezési szokásainkat – úgy, hogy az a fenntarthatóságot is szolgálja? Már ma is egy sor elgondolkodtató trendnek vagyunk szemtanúi, amelyek előrevetítik az ételeink jövőjét is.Puskás-Dallos Bogi: „Nemrég jelentkeztem pszichológia szakra”
242 ezren követik az Instagramon, 112 ezren a TikTtokon, a YouTube-csatornájára pedig – a számos videóklip mellett – saját interjúsorozatokat is készít. Puskás-Dallos Bogi szívügye a környezettudatosság és az állatvédelem, a fotózásunkra örökbefogadott kutyájuk, Mimó is elkísérte.Megjelent a friss Marie Claire – 2022/3.
Puskás-Dallos Bogival a címlapon jelent meg a Marie Claire magazin legfrissebb száma. A több mint 210 oldalas magazinban két kiemelt témánk is van: Go Green oldalainkon az ökotudatosságot állítjuk fókuszba, Travel mellékletünkben pedig 45 felfedezésre váró hazai és külföldi úti célt ajánlunk.Lakáseladás magabiztosan – így készítsd fel eladásra a lakásod!
Hogyan kell úgy felkészíteni a lakásod, hogy a vevő azonnal beleszeressen? Ezzel foglalkozik a home staging, amiről Jenőfi Réka és Vitális-Pintér Veronika könyvet is írtak. A szerzők most megosztanak néhány tippet a Marie Claire olvasóival.A szupermodellek aranykora
A kilencvenes években a szupermodellek kapukat nyitottak meg, határokat döntöttek le, és kezükbe vették az irányítást abban a világban, amelyet korábban egy nagyon szűk kör vasmarokkal igazgatott. Ezt a korszakot eleveníti fel a frissen megjelent Captivate! című album, amelyet Claudia Schiffer szerkesztett.