Hamarosan: Mit gondol? podcast – Palya Bea a szexualitásról

2022. május 12.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast hatodik epizódjának vendége a jövő héten Palya Bea lesz, akivel a szexualitásról beszélgetünk majd.

Volt már olyan érzésed egy beszélgetés közben vagy egy interjú hallgatása kapcsán, hogy legszívesebben megkérdezted volna a másik véleményét valamiről? Csak nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged? Nekem ez az érzés nagyon ismerős! A Mit gondol? podcast pont erről szól, hozok egy szót, egy fogalmat, és megkeresem azt az embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Minden második csütörtökön új epizóddal várlak titeket, és olyan dolgokról fogunk beszélgetni, ami mindannyiunk életét érinti.

A Mit gondol? következő epizódjában Palya Beával beszélgetek a szexualitásról, akivel úgy lehet beszélgetni a szexről, mint arról, hogy milyen feltéttel szereted a pizzát. Lazán, természetesen, érzékenyen és úgy, hogy tudom, hogy az őszinteségének és nyíltságának az egyetlen szándéka az, hogy egyre többen rájöjjünk, a szexualitást így is lehet kezelni. Nem kell tabusítani, és nem kell kínosan vagy kényelmetlenül éreznünk magunkat, amikor a szerelmünknek, partnerünknek, férjünknek megfogalmazzuk, hogy nekünk éppen mi esne jól. 

mit-gondol-palya-bea-podcast

Ha ebben fejlődnénk, és megszabadulnánk a vágyaink miatti, valószínűleg felesleges szégyenérzettől, sokkal több jó szexuális életet élő, felszabadultabb emberrel lennénk körülvéve, ami végülis mindannyiunk érdeke. 

Ezért is döntöttem úgy, hogy meghívom Beát és beszélgettünk a szexualitásról, „a szívbéli szexualitásról”, ahogy ő hívja. Kérdezem arról, hogy mit jelent ez számára, és arról is, hogy mi a helyzet a szexuális neveléssel, például, hogy ő hogyan beszél a szexről a gyerekeivel, és ehhez képest mit mondtak neki otthon a szülőfalujában, Bagon, amikor ő volt kislány vagy kamasz.

Hallgasd meg az előzetest!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!

Ezt is hallgasd meg!