Luxuskrémek inspirálta teadélután

2018. január 23.
A The Ritz-Carlton, Budapest és az Omorovicza, magyar luxuskozmetikai márka közösen megálmodott egy különleges délutáni tea ajánlatot, amely ránézésre is a napunk fénypontja.

A különleges együttműködés keretein belül egy egyedi Omorovicza desszertet készített a hotel cukrászcsapata. És hogy milyet is? Egy könnyű, mégis erőteljes csokoládéalapú tortát, amit az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krémje inspirált. Ízvilága tökéletesen harmonizál a krém összetevőivel; a szilva, mandula és alma egyaránt remekül illeszkednek a márka egyik toptermékéhez.


Hogy az ajánlat még édesebb legyen, a teadélutánra ellátogató vendégek egy 30 ml-es, utazó méretű Éjszakai Revitalizáló Krémet, és további meglepetéseket tartalmazó ajándékcsomagot is kapnak. Az Omorovicza inspirálta délutáni teaajánlat kizárólag január 28. és február 4. között lesz elérhető, mégpedig a szálloda szívében, a Kupola Lounge-ban. Az ajánlat egyébként édes és sós harapnivalókat is tartalmaz a gondosan válogatott kézműves teák mellett. Egészen izgalmas elképzelés, amellyel csak tovább gyarapodik a főváros kínálta színes programkínálat a szürke, hideg télben…