A legkompaktabb stresszmasszázs Budapesten

2018. október 12.
A nap kedvence ezúttal szépség-egészség kategóriában érkezik. A három éve Európa legjobb wellness spájának választott Harmony Spában vetettük próba alá a most bevezetett stresszoldó masszázst.


Fotó: Christin Hume –Unsplash

Talán megszokhattátok, hogy a Marie Claire weboldalának szépségrovatában időről időre teszt-körképekkel, masszázs-, vagy kezelésújdonságok bemutatásával igyekszünk minél teljesebb képet mutatni a hazai szépségápolási lehetőségekről. Mai favoritunk a Harmony Spa és a L’AMIA új közös kozmetikai kezeléstriójának egész testet kezelésbe vevő stresszoldó masszázsa.

Hidegre szabva

Goji bogyó, meggymagolaj, neroli – a hideg hónapokban a természet erejével erősít alapanyagok terén az Aria Hotelben helyet kapó spa. Ezúttal egy talán sokatok számára ismerős márkával, a L’AMIA NATURA branddel karöltve találtak ki egy nagyon kompakt őszi kezelés-válogatást, a niche magyar natúr kozmetikumokra, a természetesség erejére alapozva.

Az Európa legjobbjának* választott Harmony Spa Budapest, amelynek a világhírű modell, Mihalik Enikő a hivatalos szépségnagykövete, három exkluzív őszi-téli szépségápolási kezeléssel igyekszik csúcsformába hozni a hidegebb budapesti időjárásnak kitett bőrt. Az október 1-től öt hónapon át elérhető exkluzív kezeléseken a spa szakemberei magas antioxidáns tartalmú gyümölcsökből nyert kivonatokat és 100 %-ban természetes összetevőkből álló hidratáló és ránctalanító maszkokat, krémeket alkalmaznak.

A totális átgyúrás egészen a „stressztelenségig”

A mi favoritunk, – a Monoi de Tahiti olajos anti-aging rózsás arckezelés és az egész testesdamaszkuszi rózsás, regeneráló-bőrfeszesítő kezelés mellett persze – az aromaterápiás mandulamasszázs. A kellőképpen ígéretes „wellness elnevezés” mögött sokkal több áll, mint amit elsőre gyanítanánk. Ylang ylang és neroli esszenciális olajok, bőrszépítő, hidegen sajtolt mandulaolaj, meggymagolaj garantálja fizikai síkon a masszázzsal egybekötött aromaterápiás utazást, de a tökéletes élményhez ennél jóval több kell. A Napi favorit státuszt a masszázs esetében a zseniális alapanyagok mellett a nemzetközi szinten is csúcskategóriás, nívós kezelőszoba, és persze budapesti fronton a legemlékezetesebb „masszőrkezek” adják. Utóbbit egész pontosan a masszázst végző Juditnak, köszönhetően, aki egy erőteljesebb masszázst is képes tökéletes szinten hozni – kérésre. A legkissebb lábujjunktól, egészen a stresszben gazdag nyaki csomópontig, nagy szakértelemmel kifele seperve a rosszat, befele dolgozva a jótékony, regeneráló összetevőket, mindezt 60 percen át.