Egy fültisztító pálcika, amit életed végéig használhatsz

2019. június 07. |

Itt az ideje, hogy örökre szakítsunk az egyszer használatos műanyagtermékekkel. A műanyag palackok, zacskók és gyerekjátékok után zöldítsük a fürdőszobánkat is, és számoljunk le a műanyagpálcás fültisztítóval!

Húsbavágóan realisztikus képekkel találkozhatunk az interneten halak, teknősök és tengericsikók testébe nőtt műanyag fültisztító pálcákról. A globális felmelegedés kellős közepén semmi keresnivalója az eldobható fültisztítónak a háztartásunkban, főleg, hogy kompromisszummentesen lecserélhetjük őket egy – esetleg két – orvosi szilikonból készült darabra, mely hosszú éveken át kitart mellettük. Jelenleg ugyanis 1,5 milliárd eldobható fültisztító pálcikát használ el az emberiség minden egyes nap.

A koppenhágai márka, a LastSwab az Indiegogon gyűjti az előfizetést a zero waste fülpálcikára, mely két prototípussal és megannyi mutatós színben elérhető. A márka üzenete szerint akár 5000+ eldobható terméket spórolhatunk egyetlen szilikon fültisztítóval, így nem csak környezet, de pénztárcakímélő megoldás is a start up terméke.

A pálcika vége puha orvosi szilikonból készült, mely enyhén rücskös felszíne hatékonyan tisztítja a fület kívülről és belülről is anélkül, hogy megsértené azt. Ráadásul még egy biztonságos kis tartó is tartozik minden darabhoz, így sérülésmentesen magunkkal is vihetjük a LastSwabot, illetve a különböző színeinek köszönhetően a többi családtaggal sem fogjuk összekeverni a pálcikánkat.

Ráadásul a márka a sminkelő hölgyekre is gondolt, amikor kifejlesztette a szépítkezéshez használt rengeteg fültisztító helyettesítésére szolgáló extraprecíz végű Make-up Swabot, melyet magunkkal vihetünk higiénikus tartójában akár a neszeszerünkben is, és egy perc alatt korrigálhatjuk vele a sminkünket vagy szemet is festhetünk vele, ha éppen arra van szükség,

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát árul goop

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát árul