Gyönyörű kutyakendők, melyek mintáit még a gazdi is elirigyli

2019. június 24.
A Foxmoth gyönyörű kutyakendőit látva egy kérdésünk marad: miért nem lehet venni egyet a gazdinak is? 

A kutyakiegészítők frontján az elmúlt évek rengeteg szépséget hoztak. Számos magyar márka is megjelent, melyek nem csak biztonságos és kényelmes, hanem mutatós kutyakendőkkel örvendeztetik meg a négylábúinkat. Ezúttal azonban egy amerikai márka kendőire figyeltünk fel.

Ezek a darabok ugyanis egy az egyben lekövetik a szezon ruharend-motívumait. Neutrális színek, slow life életérzés, botanikus motívumok és a kockaminta jellemzi a Foxmoth legújabb darabjait. A mi kedvencünk talán a neutral rainbow, mely mintáját akár pólón vagy festményként a falon is el tudnánk képzelni. Vagy a hearth bandana, mely printje a legnívósabb mesekönyvek illusztrációival vetélkedhetne.

Ha cicánk van, akkor is érdemes körülnézni az oldalon, mert vidám cicakendőket és márványmintás cicanyakörveket is találhatunk a kedvencünknek. A gazdik kendőt ugyan nem, de ultratrendi bársony hajgumit is bedobhatnak a kosárba másfél dollárért.

A divatos kutyakiegészítők átszámolva 3-4 ezer forint között mozognak, a cicáknak pedig már 2-3 ezer forintért is találunk kiegészítőt. Fenntartható, kézzel készített és megfizető: ezek Foxmoth jelszavai. Ha egy kiegészítőt vennénk a kedvencünknek idén, ez legyen az!