A legstílusosabb puzzle-márka, amit valaha láttunk

2019. június 25.
A Journey of Something kellő iróniával és stílusérzékkel alkotja meg 1000 darabos puzzle-jeit, melyek kirakás után méltó kiegészítői lehetnek bármely csinos interiornak. 

Az ausztrál márka kínálatából nehezen tudnánk választani, melyik is a kedvenc puzzle-ünk, hiszen ezek nem csak gyerekkorunk egyik kedvenc játékélményét hozzák vissza, hanem izgalmas esztétikájukkal is ámulatba ejtenek minket. A vizualitásért minden darab esetében neves auszrál művészek felelősek, így a különböző puzzle-ökön is látszik a sokféleség, melyet képviselnek.

Jelenleg a márka kínálatában a festői nápolyi tengerpart vagy a madártávlatból fotózott aquaparkos designon kívül megtaláljuk az ausztrál illusztrátorok és fotográfusok szupermenő puzzle-be oltott műveit közül például a Kardashian-klán csoportképét, ezerszínű virágos kompozíciót vagy Ausztrália gyönyörűen illusztrált térképét. Ezen túl találunk a márka kínálatában 18+-os puzzlet is, – persze szintén stílusos megfogalmazásban. A közös ezekben csupán az, hogy fellelhető bennük a márka védjegye, az irónia. A Journey of Somethingnek két fő üzenete van: ne vegyük magunkat túl komolyan és ne felejtsük el a játék szeretetét. Mindkettővel érdemes azonosulni!

A gyönyörű puzzle-ök letisztult és designos csomagolásban érkeznek gazdáikhoz, melyeknek köszönhetően ajándéknak is tökéletesek. A termékek egységára igazán barátságos, 58 AUD (körülbelül 12 ezer forint), melyben már benne van a szállítási költség is. Aki vett mostanában társast vagy puzzle-t, az tudja, hogy nemigen lehet megúszni a minőségi játékokat ezen összeg alatt.

Fotók: journeyofsomething.com