Magyarországra is megérkeztek a fenntartható papírtáskák

2019. október 01.
A spanyol Analó márka papírtáskái remek alternatívát jelenthetnek azoknak, akik a klasszikus bőr kiegészítők helyett keresnek fenntartható megoldást. Aggodalomra semmi ok, ez a papír nem olyan papír.

Mielőtt még bárki megijedne az alapanyagtól: a spanyol Analó márka táskái különleges, strapabíró, ráadásul mosható papírból készültek, így hosszútávon is garantáltan társaink lehetnek. A kézzel készült, fenntartható darabok letisztult formavilágot követnek, az anyagból adódóan pedig a természetes, nyers színek dominálnak, azonban a papír mégis izgalmas, egyedi textúrát kölcsönöz az egyes táskáknak.

Az avaló környezetbarát kiegészítői alapvetően több fazonban is készülnek, hozzánk azonban most elsősorban a „Mo” fantázianévre keresztelt darab tört be: ezt megtalálhatjuk a wonderLabben vagy a theshortliststudio.com oldaláról is megrendelhetjük. A webshopban egyébként más fazonokkal is találkozhatunk, például az „Essential” oldaltáskával, a két csatos „Eva” hátizsákkal, a füles „Ruby”-val, sőt, még a vagány „Origami” pénztárcákkal is.