Már az asztallábakat is teleültethetjük

2020. szeptember 22.
A kaspóban végződő asztallábakat gyakorlatilag bármilyen munkafelület szélére oda lehet pattintani, így tényleg közvetlen közelünkbe hozhatjuk kedvenc növényeinket.

A Heatherwick Studio a London Design Festival különleges projektjének keretei között valósította meg a Stem névre keresztelt asztallábkészletet – a hat különböző magasságú, és különböző átmérőjű „kaspóban” végződő lábból szabadon alakíthatjuk ki saját asztalunkat egy tetszőleges munkalap segítségével. Ha pedig odapattintottuk a lábakat a lap széleire, nincs más dolgunk, mint teleültetni őket burjánzó növényekkel!

Az alkotók szerettek volna olyan munkakörnyezetet teremteni, ami tényleg közelebb hozza hozzánk a természetet. Talán nem meglepő, hogy ez az ötlet a koronavírussal járó karantén idején született, amikor sokak számára a beltérben lévő növények jelentették az egyetlen kapcsolódási lehetőséget a természettel. De a Heathwrick Studio munkatársai azt is hangsúlyozzák, hogy a növények jelenléte kimondottan serkentőleg hathat munkavégzésünkre. Arról nem is beszélve, hogy a különleges asztallábakkal látványos dekorációs elemekkel egészíthetjük ki lakásunkat!

Dezeen

Olvass tovább!