Van remény: házasság a tüntetés közepén

2020. június 10.
Szinte azonnal a remény szimbólumává vált annak a fekete párnak a házasságkötése, akik a Black Lives Matter tüntetés közepén fogadtak örök hűséget egymásnak – ha már a koronavírus-járvány miatt nem tarthatták meg korábban a tervezett módon, családjukkal együtt a ceremóniát.

Nagyon gyorsan körbejárta a közösségi oldalakat és a világot annak a fekete párnak az esküvőjéről készült videó, és vált a remény szimbólumává, akik tulajdonképpen egy Black Lives Matter tüntetés közepette fogadtak örök hűséget egymásnak.

Miután Kerry Anne és vőlegénye, Michael Gordon májusban a koronavírus-járvány miatt kénytelen volt elhalasztani esküvőjét, egy szűk körű ceremóniát tartott csupán június 7-én egy philadelphiai hotelben – tudva, hogy arra az időre tüntetést is szerveztek. Amikor az ifjú pár az első fotókra készült a hotel előtt mint házaspár, a tüntetők körülállták őket, és hatalmas ovációval köszöntötték, ami katartikus pillanatot teremtett.

Kerry Anne, aki szülész-nőgyógyász orvos, a saját Instagram-oldalán is beszélt arról, milyen felemelő érzés volt, hogy az esküvője időpontja a történelem egy ilyen nagy horderejű időszakával esett egybe. „A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a mi szerelmünk története annyi ember szívét eléri” – írta posztja mellé, ahol olyan műalkotásoknak a képét osztotta meg, amelyeket az esküvőjük ihletett.

View this post on Instagram

Never in our wildest dreams did we think our love story would capture the hearts of so many people. ⁣⁣ ⁣⁣ We are grateful to share our special day with such a pivotal moment in history, and we are honored to be a positive representation of Black Love and why Black Lives Matter. ⁣ In lieu of gifts for those who are able please consider making a donation to the #blacklivesmatter movement in our name. (Link in the bio)⁣ We are so thankful for the outpour of love and support and look forward to sharing our love story with you.⁣⁣ ⁣⁣ Welcome to our new beginning… ⁣⁣ ⁣⁣ @meetthegordons⁣ #meetthegordons2020⁣ ⁣ Artists In Order (Swipe)⁣ @lord_mesa ⁣ @summerofsunshine ⁣ @vickydrawthis ⁣ @artdesignbybrooke ⁣ @sketchymandyy

A post shared by Dr. KP, DO, MBA, MS (@callmedoctor.p) on

„Hálás vagyok, hogy a mi különleges napunk egybe esik a történelem sorsfordító pillanatával, megtiszteltetés, hogy a Black Love pozitív példái lehetünk, és ez az, ami a Black Lives Matter lényege.”

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images, Instagram