„Lefeküdtem a legjobb barátommal, és nem ment rá a barátságunk”

2022. február 24.
A legjobb barát – valaki, akivel sosem lennék képes átlépni azt a bizonyos vonalat, hiszen annyira régen ismerjük egymást és annyira különleges helyen vagyunk egymás szívében. Aki annyira közel van, hogy már nem is vagyunk képesek egymást romantikus fényben látni. De aztán egyszer csak... Mégis. 

Körülbelül úgy, ahogy Justin Timberlake és Mila Kunis esetében történt a Barátság extrákkal című filmben. És hát a következmények is egészen hasonlóak. Szembe kell nézni egy rakás olyan kérdéssel, mint hogy: Minden megváltozik-e egy közös szexuális kaland után? Be kell az ilyesmiről számolni a közös barátoknak? Lehet-e ismét szoros a barátság azután, hogy láttuk egymást meztelenül?

Legyünk realisták: ezek a kérdések persze abszolút a helyzettől függenek, de úgy tűnik, elég sok embert érintenek. Csak a Google „sex with best friend” kifejezésre 2,6 milliárd találatot ad ki. Talán nem is meglepő, hiszen ha valakivel közel állunk egymáshoz, néhány legurított ital után esetleg más fénytörésben is meglátjuk egymást.

Na, de röviden: lefeküdtem a legjobb barátommal. Nem egyszer. Nem, nem olyan, mint a filmekben, hogy felébredtem másnap reggel, kipattant a szemem, és hirtelen eszembe jutott, mit csináltam.

szex-legjobb-barat

„Ezt valószínűleg senkinek nem fogom elmesélni – mondta lazán Sam, miután felfogtuk, mi is történt. -–Nem igazán kéne erről tudniuk, igaz?” Nevettem. Talán kicsit túl erősen is. „Természetesen nem” – válaszoltam, és éreztem, hogy elpirulok. A megjegyzése csípős volt. Aznap délután, miután elbúcsúztunk egymástól, nem összefüggő, nem szexuális dolgokról kezdtünk el chatelni. Azt hiszem, ezzel tudatosan demonstráltuk, hogy köztünk aztán semmi sem változott attól, hogy meztelenül láttuk egymást.

Amellett, hogy úgy éreztem, mindent el fogok mesélni még azon a héten egy közös barátunknak, könnyen az agyam eldugott rekeszébe tudtam zárni a történteket. Eddig az egyéjszakás kalandjaim után inkább egy jó nagy adag reggeli bűntudatot éreztem, mindig olyan érzés volt, mintha eladtam volna magamat, de ezt most más volt. Nem akartam kapcsolatot Sammel, de azért azt sem tudom mondani, hogy semmit nem jelentett a kalandunk.

Aztán, amikor hat hónappal később hirtelen felhívott, hogy pozitív lett a Chlamydia-tesztje, és aggódott, hogy talán átadta nekem is, a barátságunk ismét megkönnyítette a nehéz helyzetet. Komolyan gondoltam, amikor azt mondtam neki, hogy nem lennék mérges, ha továbbadta volna, és tudta, hogy tényleg így van.

szex-legjobb-barat

Három év telt el a hirtelen jött kalandunk óta. Azóta mindketten hosszú távú kapcsolatban élünk, és nem tudom, hogy a barátnője tudja-e egyáltalán, hogy valaha lefeküdtem a pasijával.

Én viszont elmondtam a barátomnak, mi történt. Úgy tűnt, nem igazán zavarja a helyzet, ő is lefeküdt néhány nőnemű barátjával. De még mindig nem tud orgazmust szerezni nekem kizárólag behatolással. Amikor nekem szegezte a kérdést, hogy mégis ki az, akinek már sikerült, egyszerűen hazudtam. A szex Sammel nagyszerű volt, de mindketten tudtuk, hogy a barátságunk az első. A barátok jöhetnek-mehetnek, de az igazi barátok – különösen azok, akik láttak már meztelenül – egy életre szólnak.

Fotó: Unsplash Forrás: marieclaire.co.uk

Olvass tovább!