Álomszép nude sminkek a kifutókról

2018. október 08. |

Az őszi hónapok valóságos színorgiát hoznak a természetben, amihez remek kis kontraszt, ha természetes, leheletfinom sminket választunk. Három gyönyörű inspirációt mutatunk mindehhez a nagy divattervezők őszi show-in bemutatott sminket közül.

imaxtree.com

Alexander Wang – Natúr szépség a tökéletesség jegyében

Látványos, és komoly háttérmunkát igénylő nude sminket készíteni a hétköznapokban már csak azért is megéri, mert kifejezetten előnyös vonásainkat állíthatjuk előtérbe, mindezt úgy, mintha nem is lennénk kisminkelve. Tökéletes, vékony rétegben felvitt alapozás, a szemhéj finoman árnyékolása, és leheletfinom pír a titka. A szánkat inkább csak hidratáló, nude, esetleg fényes ajakápolóval húzzuk át.

imaxtree.com

Albino – Görög szobrokat idéző természetesség

Igazi klasszikus a görög szobrok sima szépségét megidéző sminkek között. Sehol semmi kontúr, gazdag szempillaspirálozás, vagy precízen rajzolt szemöldök. Itt a hangsúly a gondos szemkörnyék-ápoláson van, valamint az üde tekinteten. Elkészítéséhez elengedhetetlen egy jól fedő folyékony korrektor, egy visszafogott színű, vagy színtelen ajakápoló, és egy kiváló minőségű púder is.

imaxtree.com

Claudia Li – Játékos és visszafogott

A természetes díva stílus jegyében készülő smink nagyon jó választás hétköznapokra, könnyed, üde, mégis szépen tudjuk hangsúlyozni vele a szemünket, és a szánkat. A komolyabb szem-, és ajaksminket, kontúrozást itt egy kis szemkörnyék-satírral és egy nagyon szép, lágy színű, fényes ajak kikészítéssel helyettesíthetjük.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok