Álomszép nude sminkek a kifutókról

2018. október 08.
Az őszi hónapok valóságos színorgiát hoznak a természetben, amihez remek kis kontraszt, ha természetes, leheletfinom sminket választunk. Három gyönyörű inspirációt mutatunk mindehhez a nagy divattervezők őszi show-in bemutatott sminket közül.

imaxtree.com

Alexander Wang – Natúr szépség a tökéletesség jegyében

Látványos, és komoly háttérmunkát igénylő nude sminket készíteni a hétköznapokban már csak azért is megéri, mert kifejezetten előnyös vonásainkat állíthatjuk előtérbe, mindezt úgy, mintha nem is lennénk kisminkelve. Tökéletes, vékony rétegben felvitt alapozás, a szemhéj finoman árnyékolása, és leheletfinom pír a titka. A szánkat inkább csak hidratáló, nude, esetleg fényes ajakápolóval húzzuk át.

imaxtree.com

Albino – Görög szobrokat idéző természetesség

Igazi klasszikus a görög szobrok sima szépségét megidéző sminkek között. Sehol semmi kontúr, gazdag szempillaspirálozás, vagy precízen rajzolt szemöldök. Itt a hangsúly a gondos szemkörnyék-ápoláson van, valamint az üde tekinteten. Elkészítéséhez elengedhetetlen egy jól fedő folyékony korrektor, egy visszafogott színű, vagy színtelen ajakápoló, és egy kiváló minőségű púder is.

imaxtree.com

Claudia Li – Játékos és visszafogott

A természetes díva stílus jegyében készülő smink nagyon jó választás hétköznapokra, könnyed, üde, mégis szépen tudjuk hangsúlyozni vele a szemünket, és a szánkat. A komolyabb szem-, és ajaksminket, kontúrozást itt egy kis szemkörnyék-satírral és egy nagyon szép, lágy színű, fényes ajak kikészítéssel helyettesíthetjük.