Meghan Markle kedvence Magyarországon

2019. február 06.
Január vége fele már nagyon beindul az élet a szépségújdonságok frontján. A nagyon gazdag kínálatból mi most három, nagyon különböző mankót nyújtunk – köztük Meghan Markle kedvencét -, azoknak, akik úgy érzik, hogy a viszontagságos téli időben megkopott a bőrük szépsége.


Meghan Markle kedvence Magyarországon

Hiánypótló terméket köszönthetünk ezen a héten az újdonságok között. Az Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs néven dobott piacra itthon egy, más országokban már évek óta slágertermék számító „must have-et”. A nagyon izgalmas téli kenőcs, amely egyébként Meghan Markle egyik kedvence is, egyszerre gyógyítja, védi és nyugtatja a száraz, valamint a rendkívül száraz, töredezett és irritált bőrt. Kifejezetten a száraz arcbőrre ajánlott, de érdekes, hogy Meghan Markle például az orcáira viszi fel a fényes hatás érdekében.
45 ml, 1990 Ft


Észak-európai szépségpraktikák

A Dove Nourishing Secrets Indulging Ritual nyugtató illatú testápolót és tusfürdőt alkotott a tavaszi szezonra. A februártól kapható újoncok megalkotásában a márkát az észak-európai nők szépség titkai ihlették. A zabtej és az akácméz kényeztető ereje nagyon meggyőző választásnak tűnik, annál is inkább, mivel a zabot a bőr állapotát javító hatása miatt évszázadok óta használják a szépségápolásban. A bőrápoló és hidratáló hatásain túl a zabtejben található tejsav gyengéden hámlasztja a száraz, élettelen bőrt, szóval igazi manna a téli szezon vége fele…

Testápoló, 250 ml, 1329 Ft

Bőrtuning belülről

A bőrünk egészsége nem csak azon múlik, milyen krémeket használunk, hanem azon is, milyen ételeket és italokat fogyasztunk és hogyan élünk. A Truvivity by Nutrilite bőrszépítő rendszer éjjel-nappal hidratálja és belülről varázsolja még ragyogóbbá bőrünket. A szépségápolási rendszer egy éjszaka ható táplálékkiegészítőből és egy nappal fogyasztandó italporból áll. A dupla hatásért a PhytoInfuse és PhytoCeramide hatóanyag-együttes áll csatarendbe. Azért is szerethetjük majd, mert nagyon szépen és biztosan hozzájárul a normál kollagéntermeléshez. És hogy ez miért is fontos? A kollagén az irha és a felhám egészségének fenntartásában játszik döntő szerepet, segítségével a bőr hialuronsav és vízmegkötő képessége jelentősen javul. Ha itt minden rendben van, akkor a bőr ragyogó, kipihent és mindig hidratált lesz. Szóval, ha kettős fronton tennénk a bőrért tavaszig, és belülről, tuti választás.

Beauty Powder Drink Italpor 11 600 Ft,
Beauty Supplement étrend-kiegészítő 21 100 Ft