Kókuszvíz, teafaolaj és zab: ezekkel szépülhetünk

2019. április 29.
A márka Love Nature termékcsaládja eddig is a természetes összetevőkről szólt, de a széria nemrégiben bemutatott, kívül-belül, tetőtől talpig megújult termékeire ez még inkább igaz.


A környezettudatos szemlélet ma már nemcsak arról szól, milyen természetes összetevőket tartalmaznak egyes kozmetikumok, hanem arról is, milyen káros anyagoktól mentesek. Mára az Oriflame minden bőrradírozó termékében természetes alapanyagokra, köztük mákra, tengeri sóra, mandulahéjra vagy olívabogyómagra cserélte a műanyag szemcséket, az új Love Nature termékek megjelenésével pedig úgy tűnik tovább folytatják a zöld reformot.

A szépségújdonságaikban nincs szilikon, alkohol és parabén, csak olyan organikus összetevők, mint a teafaolaj, mexikói lime, aloe vera, zabkivonat, kókuszvíz, goji bogyó és sok-sok biológiailag lebomló mikroszemcse. Ráadásul, a tengerek és óceánok védelme érdekében a csomagolásuk 40%-a is újrahasznosított (PCR) műanyagból készül, amiért külön tapsot érdemelnek…

Top 3

De nézzük, pontosan miből is áll fel a megújult, zöld termékcsalád. Az újdonságok három, jól elkülönülő csoportra oszthatók. A teafából nyert esszenciális olajat és mexikói lime-ot tartalmazó első termékcsoport tisztító és élénkítő hatással támad a zsíros bőr ellen. Az antibakteriális tulajdonságaiért kedvelt teafaolaj megakadályozza a bőr nedvességtartalmának csökkenését, míg az organikus farmról származó lime tonizálja és mattítja a bőrt.

A második termékcsoport a tápláló reggelik elengedhetetlen hozzávalóját, a zabot állítja a szépség szolgálatába, így hidratálva a száraz, érzékeny arcbőrt. A bennük található zabkivonat kondicionálja és rugalmasabbá teszi a bőrt, míg az antioxidánsokat, vitaminokat és aminosavakat gazdagon tartalmazó goji bogyók egzotikus kincsekként védik és hidratálják a hámsejteket.

Az Oriflame szerint a „best of” kategóriát a sorban mégis a nyugtató hatású, normál bőrre kifejlesztett Love Nature arcápolók jelentik. Kókuszvíz-tartalmuknak és a hozzájuk adott aloe verának köszönhetően reggeltől estig frissen tartják a bőrt.