Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox

2020. január 17.
Az 55 éves színésznő bombaformában van, és most az is kiderült, mi minden segíti ebben. Az Instagramon osztotta meg, hogy saját, otthoni LED-es ágyában szépül, és tesz "aktív fekvéssel” az egészségéért.

A videóban látható méretes példány nem egy szalongép, hanem a híresség sajátja. Az Instagramon posztolt felvétel szerint a színésznő négylábú kedvence is szívesen időzik az ágyon, igaz, őt teljesen más motivációk hajtják, mint az egészség- és szépségmegőrzés.

A LightStim Led Bed néven futó szerkezet elsőre nem több mint egy futurisztikus, félbevágott szolárium. Valójában azonban igen hasznos, vörös LED-fényekkel dolgozva tesz sokat a benne pihenők egészségéért.

Azért nehéz lenne nem észrevenni itt a kivételezett celebstátuszt, hiszen hasonló szerkezetet többnyire spák, wellness hotelek, vagy orvosi kezelők helyiségeiben láthatunk. A színésznő úgy érezte, megéri befektetni egybe, az ágyát pedig közvetlenül az otthoni edzőterme mellett helyezte el, hogy praktikusan, rögtön az edzések után tudja használni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ffs I said leave me alone..but don’t leave me! #lightstim 📸bernardo bens:BACKGRID

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés, Jan 11., 2020, időpont: 1:53 (PST időzóna szerint)

A high-tech ágy egy sereg jótékony hatással bír, enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat, csökkenti a gyulladást, javítja a vérkeringést, és endorfinokat szabadít fel az agyunkban. Mindemellett a bőrre is szépítő hatással van, segít a bőrproblémák csökkentésében, szebb, fiatalosabb bőrt eredményez, ráadásul némiképp ránctalanít is.

De messze nem csak a Jóbarátok színésznője rajongója a műfajnak, előszeretettel fekszik ilyen ágyba (ha nem is saját, otthoni példányba) számos más híresség is a szépülés érdekében, többek között Emily Ratajkowski, Julianne Moore, Jessica Alba és Chrissy Teigen is.

Fotó: Getty Images