Rókagombát a hajnak!

2019. március 21.
A 2019-es év egyik beauty trendje a gombák, mint szuper hatóanyagok használata. Az egyik szépségmárka most komplett hajápoló termékcsaládot épített a rókagomba erejére.

A természetesség irányába való elmozdulást elég erősen érezhetjük a szépségpiacon az utóbbi időben, és nem is tagadjuk, hogy mindez örömünkre szolgál. A Mádara háza táján most ezt a trendet a négyzetre emelik, új hajápoló családjuknak ugyanis nem csak a formulája organikus, és természetes alapanyagú, hanem maga a csomagolás is kifejezetten környezetbarát (a fenntarthatóság jegyében ugyanis nádcukor és fahulladék a csomagolás alapanyaga).

Na de nézzük, pontosan mivel is rukkolt most elő a márka, amelyet eddig leginkább a Balti tájakról begyűjtött virágok és gyógynövények szépítő erejével „dolgozó” lett márka. Új haj- és fejbőrápoló szériájukban a chanterelle gomba jótékony hatásaira építenek. A nálunk rókagomba néven ismert növény ugyanis olyan hajnövekedési vitaminokban gazdag, mint például a niacin (B3), a pantoténsav (B5) és a biotin, de emellett még gombapolimerek is találhatók benne. Ígéretesen hangzik, de a gyakorlatban mutatott hatása még jobban, ugyanis az ígéretek szerint a hajápolási trió ezekkel a hatóanyagokkal erőtől sugárzó, gyönyörű hajat eredményez, védelmezi és puhítja a hajszálakat mindezt anélkül, hogy volumenét elnehezítené.

A hosszabb, erősebb hajra vágyóknak ajánlott három hajápoló termék közül a legizgalmasabb a Mádara Boost hajgyökérerősítő fejbőrápoló (8290 Ft) – ilyesmit nemrég maszk verzióban az Omoroviczától láthattunk kijönni -, mellette pedig ott sorakozik a volumen növelő sampon (6490 Ft), és a kondícionáló (6490 Ft) is.

FotóUnsplash