3 vegán sminkecset tavaszra

2020. február 26.
Úgy érzed, a sminktermékeid után az ecseteidet is vegán verziókra cserélnéd? Három olyan vegán indulót mutatunk, amely három külön területen bevetve lehet napi társad a sminkelésben.

Mára már egészen szép a kínálat vegán és kegyetlenségmentes sminkecsetekből, amelyeket akár internetről, pár kattintással megrendelhetünk itthoni és külföldi oldalakról is. Az egyre fokozódó környezettudatosság jegyében ezernyi új márka izgalmas, tanúsítványokkal is rendelkező termékéből választhatunk.

PHB Ethical Beauty – Vegán Kabuki ecset

A kézzel készül, környezetbarát ecset segítségével tökéletesen felvihető az alapozó. A kifejezetten puha ecset természetes növényi szálakból készült, amelyek segítségével gyorsan és egyenletesen vihetjük fel a folyékony terméket.
5210 Ft

Lily Lolo – Szemhéjfestékecset

Ez a 14 centis cruelty free és vegán modell remek társunk lehet, ha szeretjük a szemhéjpúdereket és az ásványi szemhéjfestékeket. Nagyon szépen és könnyedén lehet vele rétegezni. A lapos sörtéi megkönnyítik a szemhéjfesték felvitelét, akár a szem alsó részén is.

3160 Ft

Louise Young Superfine Eyeliner Brush – Tusecset

A brit sminkmester, Louise Young saját vegán sminkecsetekkel jött ki, amelyeket szakmai körökben nagyra tartanak a tudatos kialakításukért. Szinte mindefyik területre kreált egy-egy modellt az alkotó, mi ezúttal a szupervékony szemhéjtust ajánljuk a precíz vonalak és a vékony cicaszem rajongóinak.

10 £

Tudni szeretnéd, melyik a 7 legfontosabb sminkecset?