Szempilla lifting, az új szépségőrület

2020. március 19.
Az elkövetkező időkben a fodrászati és a kozmetikai kitérők száma nagy valószínűséggel drasztikusan csökken a koronavírus terjedése elleni óvintézkedések miatt, de addig is itt az idő, hogy feltérképezzük a piacot, és bemutassuk a legújabb szépségpiaci metódusokat. Következik egy izgalmas szempillalifting-technológia, az LVL.

A LVL Lash Lift kezelésről, amelyet a Nouveau Lashes pillamárka kínál, az amerikai Marie Claire számolt be egy hosszabb cikkben, rámutatva több ponton is arra, miért lehet érdekes az új technológia az innovatív megoldásokat keresőknek. Egyébként hasonló szempillalifting-kezeléseket vírusmentes időkben mi is kipróbálhatunk már több hazai kozmetikai szalonban, de első körben talán inkább érdemes elméletei síkon megismerkednünk vele.

Az LVL rövidítés három angol szót takar: length, volume és lift, azaz hosszúság, dússág és megemelés. Ezen húzószavak egyike pedig a piac szinte minden élvonalbeli szempillaspirálján feltűnik. Ritkaság azonban, hogy a három szó együtt olvasható, hiszen szinte varázslattal érne fel, ha egy termékkel valóban képesek lennénk egy csapásra hosszabb, dúsabb és megemelt pillákat elérni.
Lehet, nincs olyan spirál, amely mindhárom elvárást maximálisan teljesíti, azonban van valami, amit LVL Lash Liftnek vagy LVL Lashesnek hívnak, és képes mindhárom kívánalomnak eleget tenni. Következzen minden, amit erről a szó szoros értelmében zseniális szépségkezelésről tudnod kell.

Mit is jelent a LVL Lash Lift kezelés?

A Nouveau Lashes LVL Lash Lift nevű kezelése ötvözi a szempilladauer és a szempillafestés kezeléseket. A legnagyobb előnye az, hogy a pilláid természetes adottságait emeli ki.

Hogy működik a LVL Lash Lift?

Pilláidat egy különleges szérummal kezelik, amely a tövektől elindulva egyenesíti ki őket, de tényleges egyenesítés helyett egy extrán ívelt görbületet eredményez. Ezután a szempillákat befestik, és ha netán ritka pillákkal rendelkeznél, egyéni szempilla-hosszabbítással is szolgálhatnak.

Hogy nézek ki a LVL Lash Lift kezelés alatt?

A kezelés ideje alatt így nézel ki… Ne hagyd, hogy ez eltántorítson.


Meddig tart a LVL Lash Lift kezelés?

A kezelés általában 45 perctől egy óráig is eltarthat. Az idő nagyrésze várakozással telik, mert egyes szereknek, például a szérumnak és a festéknek, időre van szükségük, hogy kifejtsék hatásukat. A szemedet egész idő alatt csukva kell tartanod, így megeshet, hogy elalszol.

Olvass tovább!

Fájdalmas az LVL Lash Lift kezelés?

A kezelés a legkevésbé sem okoz fájdalmat. Ha közben bármiféle irritációt vagy viszketést éreznél, azt azonnal jelezned kell.

Mennyire tartós a kezelés?

Amennyiben gondosan ügyelsz a szempilláidra, akkor az eredmény akár 6-8 hétig látható marad.

Képek a LVL Lash Lift kezelés előtt és után:

Ha nem bízol a fentebb leírtakban, akkor az előtte-utána képek biztosan meggyőznek majd.
Ezek a képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek. Még szempillaspirál sincs felkenve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Where were they hiding? 😍 Amazing #LVLLashes 🙌 @lvlbycaitlin 👏 #LVL #LashLift #LVLLashLift #NouveauLashes #LashGoals

Nouveau Lashes (@nouveaulashesuk) által megosztott bejegyzés, Jan 3., 2020, időpont: 1:46 (PST időzóna szerint)

Hogy vigyázzak a kezelés utáni pilláimra?

A kezelés után 48 óráig nem szabad, hogy a szemkörnyéki területet nedvesség érje. Ezt érdemes észben tartani, mert a hajmosás ilyenkor trükkös lehet. Az első két napban szempillaspirált sem használhatsz – nem mintha szükségét éreznéd majd, a pilláid ugyanis csodásak lesznek.
Az elkövetkezendő napokban ne rángasd a szempilláidat. Ez talán magától értetődőnek tűnhet, azonban ez alatt azt értjük, hogy sminklemosáskor se húzogasd a pillákat. Ahelyett, hogy egy vattapamacsot dörzsölnél végig a szempilláidon, inkább nyomd a vattát a csukott szemedhez 10 másodpercig. Ez segít, hogy a pilláid tovább szépek maradhassanak.

Károsítja a LVL Lash Lift kezelés a természetes szempilláimat?

Nem, mert a márka termékeit úgy fejlesztették ki, hogy kíméljék a természetes szempilláidat.

Hol tudom igénybe venni a LVL Lash Lift kezeléseit?

A Nouveau Lashes sajnos nem üzemeltet szalont Magyarországon, de itthon is akad olyan szakember, aki a márka akadémiáján sajátította el a szempillalifting tudományát. Emellett egy egyszerű internetes kereséssel több olyan szépségszalont találhatsz, amelyek hasonló kezeléseket kínálnak.

Úgy érzed, jobban kedveled a természetes megjelenést? Hát éppen ez a kezelés szépsége: a természetes adottságaidat hangsúlyozza ki. Ha ráerősítenél a hatásra, akkor egy leheletnyi szempillaspirállal és egy bevált szemceruzával gyönyörűen kiemelheted majd a szemedet.

Olvass tovább!


Szöveg: Berberovics Beáta, a Central Médiakadémia hallgatója

Forrás: marieclaire.co.uk