Sztárok szépségrutinjai a karantén alatt

2020. március 31.
Egyre több híresség buzdít nemcsak a házi karantén betartására, hanem a titkos praktikákkal felturbózott otthoni szépítkezésre is.

A hírességek arc- és szépségápolási rutinjaikat egyre buzgóbban osztják meg a közösségi médiában. A koronavírus világjárvány óta szép számmal posztolnak a sztárok arcpakolásos, sminkelős és relaxálós szelfiket, így pótolva a kiesett szalon arckezeléseket, és elütve a rendelkezésre álló énidőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

self care sundays ok

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2020, időpont: 3:30 (PDT időzóna szerint)

A beautyrutint posztoló hírességek közt szerepel a barátjával, Anwar Hadiddal szépülő Dua Lipa, a saját egészségkoktéljának receptjét (Young Living Thieves olaj, levendulaolaj, szódabikarbóna, almaecet és tengeri só vagy keserűsó) arcmaszkban megosztó January Jones, és a pizsamájában, hajmaszkkal és koktéllal pózoló Elizabeth Banks.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Human stew ingredients

January Jones (@januaryjones) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2020, időpont: 2:30 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hot shower, cozy PJs, a hair mask, tequila and this mantra: Keep Calm. #cheers to #Saturday #socialdistancing #familyisolation #paloma #cocktail

Elizabeth Banks (@elizabethbanks) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2020, időpont: 9:11 (PDT időzóna szerint)

Kaia Gerber és legjobb barátja, Tommy Dorfman sminkkészleteiket tesztelgették közösen a héten, míg a sztárfodrász, Jen Atkin egy üzleti videóbeszélgetésre készült arcmaszkkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

getting decent at makeup during this time! good to have hobbies and loved ones and family while quarantining. also add me on tik tok. (kaia did my beat, i did hers)

tommy dorfman (@tommy.dorfman) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2020, időpont: 2:48 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ready for the company group chat 💻

Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2020, időpont: 5:00 (PDT időzóna szerint)

Charli XCX énekesnő kék arcmaszkban virít ki az arcmaszkos sztártömegből, míg a testi-lelki fittségre most is figyelő Kate Beckinsale posztja szerint a bikinivonal-gyantáját egy nagyobb csoport rajongó zavarta meg.


Egy biztos, az utóbbi 1-2 hét Insta-posztjai alapján a házi karanténnal nem ért véget a hírességek szépülése, legfeljebb csak saját kézükbe vették a szépülést.

Olvastad már?