Erre az ajakbalzsamra esküszik évek óta Jennifer Aniston

2020. április 01.
A száraz, kicserepesedett ajak sokak életében visszatérő gondot jelent, és ezzel így van néhány híresség is. Jennifer Aniston amerikai színésznő hosszú évek óta ugyanarra az ajakápolóra szavaz. Sőt egyik fő kedvenc szépségtermei között említette a Dr Hauschka ajakbalzsamot.

A kicserepesedett, száraz és érzékeny ajak hátterében sok minden állhat: a száraz időjárás, a túlzott B12-vitaminfogyasztás (tojásban, tejtermékekben és húsban található), vashiány, az ajkunk állandó, idegességből fakadó rágásra, esetleg nyalogatása szintén csak fokozza a szánk szárazságát. A ritkább okok között pedig ott találjuk a nem megfelelő fogkrémet, a szárító hatású termékekkel való arcmosást, de a túlzott alkoholfogyasztást is. Egy jó ajakbalzsam nemcsak nedvességet biztosít, hanem védőkorlátot is az ajkunk kiszáradása ellen. Érdemes a természetes vagy biotermékekre szavazni e téren (nem pedig hialuronsavas vagy glicerintartalmú verziókra), de természetesen akár extra szűz kókuszdióolajjal is ápolhatjuk szánkat, ha nem szeretnénk külön ajakápolóra beruházni.

Jennifer Aniston azonban a természet kincsei helyett egy konkrét márka ajakápoló termékére szavaz, igaz abból is egy 100% natúr- és biokozmetikumra. A színésznő a First for Women magazinnak adott interjújában kitért arra, hogy hosszú idő óta rajongója a Dr Hauschka ajakbalzsamnak, amely „a kedvenc ajakápoló szépségterméke” is egyben. A természetes sminkek és natúr külső rajongójaként fontosnak tartja, hogy az ajka jól ápolt legyen, a visszafogott, a természetes ajakszínéhez közel álló árnyalatú rúzsok pedig harmonikusan illeszkedjenek az ajkához.

A 17 dollárba, itthon 2900 forintba kerülő tégelyben helyet kapó ajakápoló szérum atombiztos formában tartja a híresség ajkát, kifejezetten szépen hidratált és rugalmas bőrfelszínt eredményezve. Az egyébként itthon is kapható termék erőssége a súlyosan repedezett, vagy a nap által kikezdett ajkak gyógyítása, nagyon szép puha fényt adva, számos természetes összetevő segítségével. Két további előnye, hogy a valódi selyempor bársonyos érzést kölcsönöz az ajaknak, ráadásul a balzsam virágos-meleg illata még a felvitel után is sokáig megmarad. Különösen érzékeny bőrön is nagyon jól teljesít, olyannyira, hogy Aniston a hosszú évek alatt sem talált ennél jobbat.

Ezek után már mi is kíváncsiak lettünk, valóban olyan szép eredményekkel bevethető-e a termék az ajakszépítésben és táplálásban. Ígérjük, amit leteszteltük, visszatérünk egy beszámolóval!

Olvasd tovább!


Fotó: Getty Images