Ősz lenövéssel küzdenek a sztárok

2020. március 25.
Mémek sokasága jósolta meg, milyen napi szépségdrámákkal küzdenek majd a nők a házi karanténban. Kelly Ripa amerikai tévésztár külön posztot szentelt az előbukkanó ősz hajszálainak, amely a lenövésfigyelő dokumentációs sorozatának az első része.

A Live With Kelly and Ryan műsorvezetője az amerikai nézők egyik kedvenc tévés személyisége, ennek oka pedig többek között az, hogy Kelly híresen őszinte. A festett szőke híresség állítása szerint számolt a karantén következményeivel a szépségápolás terén is, látványos lenövését pedig nem takargatja, inkább megosztja Instagram-követőivel. Elképzelése szerint dokumentálni fogja az „önkéntes házifogsága” hajtőhelyzetét, felfedve eredeti hajszínét, pontosabban csillámló ősz hajszálait.

A 49 éves műsorvezető közösségimédia-kísérletének első „vizuális adása” a Root watch week one, vagyis a Lenövésfigyelő, első hét címet kapta. A platinaszőke frizurájáról ismert Kelly ezzel messze nem buktatja le magát a rajongói előtt, mindig is vállalta, hogy őszül, és nem is kicsit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Two more shots from @entertainmentweekly’s new Pride issue. Clearly, i have just two awkward poses. Photos by @carterbedloesmith for EW

andersoncooper (@andersoncooper) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2019, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)

„Az eredeti hajam majdhogynem fehér, vagyis amolyan Anderson Cooperesen ősz” – jellemezte frizuráját egy korábbi interjúban, majd hozzátette, hogy míg a tévésztár kollégájánál működik az árnyalat, sajnos az ő esetében kevésbé. Úgy véli, fontos e téren az őszinteség, pláne, hogy nincs is mit titkolni, szégyellni azon, ha valaki a hajfestés mellett dönt.

Olvastad már?

„Én éppen az ellenkezője vagyok a titkolózó nőknek: festem a hajam, és akkor mi van? És igen, az egészet, nem csak melíroztatom. Mivel a hajam tényleg ősz, előbb sötétre kell festeni, mielőtt jönne a szőkítő fázis. Nyilván az a célom, hogy továbbra is természetesnek tűnjön, de sajnos a színe nem valódi.”

Közvetlenül azelőtt, hogy megkezdte volna az önkéntes elszigetelődést az otthonában, Kelly egy karantén előtti szépségápolási expresszrutint is megosztott a rajongóival, amelynek fő része némi botoxkezelés volt. Egyébként Ripa nem az egyetlen, aki meri vállalni a tényt, hogy őszül Hollywoodban. Üdítő tendencia, hogy egyre többen beszélnek róla, sőt sokan vállalják is ősz tincseiket. Így láthattuk már ősz hajszálakkal a vörös szőnyegen Gwyneth Paltrow-t és Salma Hayeket is, míg sokan teljesen őszen hagyják hajukat – köztük Alexandra Grant, Keanu Reeves barátnője.

Láttad már?

Fotó: Getty Images