Ősz lenövéssel küzdenek a sztárok

2020. március 25. |

Mémek sokasága jósolta meg, milyen napi szépségdrámákkal küzdenek majd a nők a házi karanténban. Kelly Ripa amerikai tévésztár külön posztot szentelt az előbukkanó ősz hajszálainak, amely a lenövésfigyelő dokumentációs sorozatának az első része.

A Live With Kelly and Ryan műsorvezetője az amerikai nézők egyik kedvenc tévés személyisége, ennek oka pedig többek között az, hogy Kelly híresen őszinte. A festett szőke híresség állítása szerint számolt a karantén következményeivel a szépségápolás terén is, látványos lenövését pedig nem takargatja, inkább megosztja Instagram-követőivel. Elképzelése szerint dokumentálni fogja az „önkéntes házifogsága” hajtőhelyzetét, felfedve eredeti hajszínét, pontosabban csillámló ősz hajszálait.

A 49 éves műsorvezető közösségimédia-kísérletének első „vizuális adása” a Root watch week one, vagyis a Lenövésfigyelő, első hét címet kapta. A platinaszőke frizurájáról ismert Kelly ezzel messze nem buktatja le magát a rajongói előtt, mindig is vállalta, hogy őszül, és nem is kicsit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Two more shots from @entertainmentweekly’s new Pride issue. Clearly, i have just two awkward poses. Photos by @carterbedloesmith for EW

andersoncooper (@andersoncooper) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2019, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)

„Az eredeti hajam majdhogynem fehér, vagyis amolyan Anderson Cooperesen ősz” – jellemezte frizuráját egy korábbi interjúban, majd hozzátette, hogy míg a tévésztár kollégájánál működik az árnyalat, sajnos az ő esetében kevésbé. Úgy véli, fontos e téren az őszinteség, pláne, hogy nincs is mit titkolni, szégyellni azon, ha valaki a hajfestés mellett dönt.

Olvastad már?

3 tipp az otthoni hajfestéshez

3 tipp az otthoni hajfestéshez

Az otthoni hajfestésre ma már milliónyi lehetőség áll rendelkezésre. Modern hajszínezési innovációk, különböző formulák és technikák, milliónyi szín közül válogathatunk, csak ne felejtsünk el betartani pár aranyszabályt.

„Én éppen az ellenkezője vagyok a titkolózó nőknek: festem a hajam, és akkor mi van? És igen, az egészet, nem csak melíroztatom. Mivel a hajam tényleg ősz, előbb sötétre kell festeni, mielőtt jönne a szőkítő fázis. Nyilván az a célom, hogy továbbra is természetesnek tűnjön, de sajnos a színe nem valódi.”

Közvetlenül azelőtt, hogy megkezdte volna az önkéntes elszigetelődést az otthonában, Kelly egy karantén előtti szépségápolási expresszrutint is megosztott a rajongóival, amelynek fő része némi botoxkezelés volt. Egyébként Ripa nem az egyetlen, aki meri vállalni a tényt, hogy őszül Hollywoodban. Üdítő tendencia, hogy egyre többen beszélnek róla, sőt sokan vállalják is ősz tincseiket. Így láthattuk már ősz hajszálakkal a vörös szőnyegen Gwyneth Paltrow-t és Salma Hayeket is, míg sokan teljesen őszen hagyják hajukat – köztük Alexandra Grant, Keanu Reeves barátnője.

Láttad már?

Egy hajlenövés sem volt még soha ilyen szexi

Egy hajlenövés sem volt még soha ilyen szexi

Az MTV Video Music Awards díjátadója zenészkörökben valóságos Oscar-gálának számít. Ennek megfelelően outfitek és sminkek terén is kitettek magukért a sztárok, de Halsey szivárványszínű hajlenövését senki sem tudta überelni.

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség