Itt az új szépségsláger: az éjszakai sampon

2020. április 27.
Az online szépségtérben egyre nagyobb figyelmet kap egy hiánypótlónak tűnő clean beauty termék, mégpedig egy éjszakai szárazsampon. A kanadai Kaia Naturals termékéről nemcsak az értékelésekben zengenek ódákat, hanem már az egyik legnépszerűbb amerikai online magazin a szépségrovatában is méltatták.

Hiába vagyunk a világ legszuperebb, legsokoldalúbb samponjaival elkényeztetve az új évezredben, a szárazsamponoknak úgy látszik, igenis van továbbra is létjogosultsága. A felgyorsult élet, a fáradtság miatt, vagy bármi egyéb okból eltolódó hajmosásoknál mentőövet jelentő szárazsamponok nyomában itt van most egy éjszaka ható hajtisztító termék, amelyre egyre többen felfigyelnek mind szakmai berkekben, mind pedig az egészség- és szépségtudatos onlinevásárló-körökben.

A torontói Kaia Naturalst Mary Futher alapította, és egy sor izgalmas clean beauty termék sorába egy éjszakai szárazsampon néven futó, két színben kínált (szőke és barna hajhoz) újdonságot is beállított. A márka The Takesumi Detox nevű zseniális termékét a fáradt, lelapult, zsírosodásnak indult tövek esetében érdemes bevetni, ha nem tervezünk hajat mosni, de szeretnénk friss életet és tartást lehelni hajunkba.

Olvastad már?

Az egyébként Európába is szállító Credo Beauty weboldal márkaválasztékában szereplő Kaia sampon spray már egy sereg nő figyelmét vonta magára, akik nyitottak a szárazsamponok terén az újításokra. A 32 dolláros éjszakai sampon a legtöbb szárazsamponnal ellentétben nem az S.O.S megoldások terén mozog, hanem az intenzív, látható eredményekért dolgozik éjjel a hajunkon. Míg a hagyományos szárazsamponok formulái akár percek alatt is hozzák az elvárásokat olajszívó hatásuknak hála, addig a last minute felhasználással ellentétben a The Takesumi Detox egy lépéssel tovább halad, és a formulájában rejlő aktív szén erejével (amely magához vonzza a hajszálak felszínén megtelepedett zsiradékot, izzadságot) hosszabb távon hoz eredményeket. Egész pontosan mialatt alszunk – a márka minimum 4 órás hatóidőt javasol, minél tovább van fent a termék, annál jobban hat –, mindezt pedig hajmosás nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Here’s the perfect, healthy and all-natural solution for those “IN-BETWEEN HAIR WASHING” days. the #takesumidetox overnight dry shampoo 🌙 using activated charcoal and time-activated ingredients, will help prolong your blowout and color-treated hair. Who hates washing their hair? Share with us your own hair secrets or tricks for fresher hair! . . . . . #kaianaturals #activatedcharcoal #iamwellandgood #petitejoys #veganfit #vegangirl #veganlifestyle #healthyliving #hairhealth #hairproblems #nontoxicbeauty #dryshampoo #haircareproducts #greenbeauty #cleanhair #selfcare #naturalbeauty #healthyhair #cleanbeauty #beautyfacts #haircareproducts #skincarecommunity

kaia naturals (@kaianaturals) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2018, időpont: 1:59 (PDT időzóna szerint)

A terméket a felhasználói visszajelzésekben többen a valaha használt „a legjobb szárazsamponként” méltatják, de még a US Weekly magazin is külön cikkben dicsérte a rajongók szerint forradalmi sampont. A használati mód természetesen ugyanaz, mint a szárazsamponoknál, vagyis felrázás után a hajtövekre fújunk a flakonból, majd finoman bemasszírozuk. Az alapos kifésülést pedig szigorúan csak reggel, ébredés után ejtsük meg!

Olvastad már?



Fotó: Getty Images