Hyaluron arcpermetet dobott piacra az Eucerin

2020. május 13.
Az arcápolási márka a nyári szezon beköszönte előtt jött ki a „szomjoltónak” szánt arcpermettel, amelyet a száraz, feszülő és húzódó bőrre vethetünk be. Az innovatív Eucerin Hyaluron permet az ígéretek szerint gyorsan dolgozik, frissít és hidratál.

Szervezetünk a szomjúsággal egyértelműen jelzi, ha gyors folyadékpótlásra van szüksége. A nedvességet vesztett bőr pedig gyakran kiszárad, irritálttá válik, ezáltal pH-értéke is felborulhat, így kevésbé tudja ellátni védelmi funkcióját. A nyár közeledtével a melegebb idő – vagy emiatt a légkondicionáló használata – kedvezőtlenül befolyásolja a bőr hidratáltságát, de akár egy végtelennek tűnő munkanap, egy hosszabb bevásárlás, vagy egy szabadtéri kikapcsolódás után is ránk férhet némi frissítő kényeztetés.

Az Eucerin legújabb innovációja, az illatanyagmentes Hyaluron arcpermet (2990 Ft) több mint egyszerű víz. Azonnal gondoskodik bőröd frissességéről, hosszantartó hidratáltságot és üde ragyogást kölcsönöz. Négyszeres frissességfaktor: a lágy permet bőrgyógyászati tesztekkel bizonyítottan pillanatok alatt revitalizálja a kiszáradástól érzékennyé vált bőrfelületet, és segítséget nyújt a pH-egyensúly visszaállításában, így támogatva annak természetes védekezőképességét. Az arcpermet három aktív hatóanyag kombinációját tartalmazza: a hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló, a természetazonos glüko-glicerol és a bőrnyugtató panthenol pedig együttesen pillanatok alatt gondoskodnak a hosszantartó, frissítő hidratáltságról.


SOS hidratálás

A márka újonca nem csak hatékony, praktikus is. A Hyaluron arcpermet könnyedén megbújik a táskában. Körülbelül 20 cm távolságból kell az arcunkra, nyakunkra vagy épp a dekoltázsunkra fújni. Gyorsan felszívódik, így smink fölé is használhatjuk.

Láttad már?

Fotó: Getty Images