Pink maszk – az új arcszőrtelenítő trend

2020. május 26.
Kifejezetten látványos –mégpedig mindenféle értelemben az – a rikító rózsaszínű gyantamaszk, amellyel az arc pihés szőrzetét távolítják el egy brit szépségszalonban.A The Secret Brow Society látványos kezelése során az apró szőrszálakat és a fekete végű mitesszereket is eltávolítják, pihe-puha, sima bőrt ígérve.

A látványos kezeléssel egyre több platformon találkozhatunk a világhálón, így mi is kíváncsiak voltunk, hogy mi is áll pink maszk sikere mögött.

A gyantakezelést egy brit szépségszalon, a The Secret Brow Society végzi, a 20 fontos, azaz közel 8 ezer forintos eljárás pedig csodálatosan sima, pihementes arcfelületet ígér hetekig. A felhevített gyantamaszkot lényegében nagyon szépen, alaposan eloszlatják az arcunkon, majd amikor megkeményedik, „finoman” lehúzzák az arcbőrünkről, már amennyire ez az adott körülmények között lehetséges.

A tökéletes Instagram-fotókra vágyók nagy kedvence lehet a kezelés, illetve természetesen azoké, akiknek gondot okoz az erősebb pihék, szőrszálak jelenléte az arc felületén. A neten fent lévő videók tanúsága szerint azért a maszk eltávolítása nem kifejezetten leányálom, kérdés, hogy csupán kellemetlen érzés, vagy fájdalmasan érint minket a gyökerestől megragadott pihéktől való megszabadulás.

Tény, hogy az alanyok arca kifejezetten sima és ragyogó a képsorokon, igaz a világosabb bőrűeknél láthatóan okoz azért némi bőrpírt. A kezelés elvégzésének feltétele egyébként, hogy aknementes, tiszta bőrrel érkezzünk.

A mini verzióját külön, orrlyukban is elvégzik (5 font), de természetesen választhatunk az arc különböző területeit érintő szőrtelenítőkezeléseket is. A teljes kombinált maszkért 45 fontot, közel 18 ezer forintot kérnek el, igaz ebben már benne van a gyantamaszk teljes arcra, az orrunkban lévő szőrszálakat is beleszámítva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Who else is already feeling fuzzy?! 🙋🏻‍♀️ Day 4… #stayhome

Secret Garden Aesthetics (@secret_garden_aesthetics) által megosztott bejegyzés, Márc 27., 2020, időpont: 6:53 (PDT időzóna szerint)

Olvastad már?