1000 fős várólista van a karantén után a sztárfodrászhoz

2020. június 24.
A karantén ideje alatt igyekeztünk a legtöbbet kihozni az otthoni szépségtippek, házi hajfestés, lenövéskezelő-körkép témakörökből, de a fodrászatok lassan újra kinyitnak, és kiderül, mekkora is volt az emberekben a szépülés miatti hiányérzet. Az egyik New York-i mesterfodrász szalonjában például több mint 1000 fős várólista van már most a karantén feloldásának köszönhetően.

Manhattan egyik legmenőbb fodrászatában is újraindult az élet, óriásira duzzadt várólistával, de a vírus előtti árakon. Julien Farel New York előkelőségeinek vágja, festi, szárítja a haját, nem éppen hétköznapi tudással, és nem átlagos árakon. Az akár 1000 dollárra felduzzadó „tarifa” még a márciusi leállás előtti árait idézi a mesternek, de azért ennél szerényebb, 160 dolláros áron is szépülhetnek a szalonjában a vendégek, igaz, ez esetben más fodrász kezei által, írta meg a Bloomberg.com.

Katie Holmes, Rafael Nadal és New York-i brókerek sokaságának kedvenc fodrásza a Loews Regency szállodában üzemelteti pazar szalonját, ahova pláne most, nem lehet csak úgy betérni. Az újbóli – természetesen óvintézkedések mellett – beütemezett megnyitás mintegy 1000 fős várólistát generált. A sztárfodrász egyelőre csökkentett üzemmódban, 150 alkalmazottból 50 behívásával indítja újra a szalont, ahogyan itthon Magyarországon is számos helyen még csak „takarékon” indult be az élet a fodrászatokban, helyenként szintén várólistával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank you @veronicabeard for featuring me in this beautiful blog post on how to cut hair at home 🙏🏻 Please click on the link in bio for the full story #julienfarel #diy #diyhaircut #veronicabeard

Julien Farel (@julienfarel) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2020, időpont: 8:38 (PDT időzóna szerint)

A luxusszalonban a magas árakhoz fokozott biztonsági előírások is társulnak, belépéskor az alkalmazottaknak és az ügyfeleknek is maszkot kell viselniük, érkezéskor testhőmérséklet-ellenőrzés végeznek. Az üzletbe érve a vendégeknek alaposan kezet kell mosniuk, sőt, a telefonjaikat és a szemüvegeiket is le kell törölniük a szépülés megkezdése előtt.

Láttad már?