3 zseniális frizuravideó házi karanténra, ha valami újra vágysz

2020. március 23.
Az irodai frizuraválasztás forradalmát hozhatja el minden vállalkozókedvű nő számára a YouTube hajtutorial szekciója. Az oktatóvideók közül mi most három, az otthoni munkához is jól alkalmazható kedvencünket hozzuk el nektek.


7 nap, 7 frizura – Hullámos és göndör fürtökből

Ezeket a frizurákat hullámos vagy göndör hajból tudjuk leginkább elkészíteni, ami pedig a hajhosszt illeti, akár a rövidebb, aközepesen hosszú vagy a hosszú tincsekből is remekül mutatnak. Cesar Ramirez a videóban hét napra elegendő ötletet ad, amelyekhez csak némi hullámra, hajcsatokra és hajkendőre van szükségünk. A hajstylist szerint, aki egyébként Ciara, Jennifer Hudson és Kelly Rowland haját is formába rázta már, itt inkább a haj textúrája van középpontban. Nem kifejezetten tüchtig, lesimított, ultraelegáns irodai frizurák ezek, inkább friss, kreatív és napszépítő választások az otthoni munkához, amelyek ráadásul 10-15 perc alatt elkészülnek. Érdemes 2-3 napos hajból elkészíteni őket.

Tudtad?


Számítógépbarát és csajos – Arcba lógó tincsek nélküli, trendi verziók

Az Annies Forget Me Knots nevű szépségblogger sem szűkmarkúskodik, négy, a házi karanténra kifejezetten praktikus megoldást nyújt. A frizurák mindegyike garantáltan mentes a homlokba lógó tincsektől, így kifejezetten munka-kompatibilisek, ugyanakkor ha top formában szeretnénk lenni egy Messenger-videochat, vagy Instagram-poszt erejéig, akkor is tuti biztos választások. A blogger egy hővédő hajtermékkel (nedves vagy törülközőszáraz hajra kell felvinnünk) és némi laza tincsgöndörítéssel indít, megadva az alapot az amúgy gyors frizurákhoz. Bár a blogger egy kis póthajjal is dúsítja a saját haját, ez nem feltétele az egyébként tényleg irtó egyszerű, de látványos frizuráknak, amelyek közül nekünk az első és a harmadik a kedvencünk.

Sállal a vagány home office külsőért – Elmaradt hajmosás esetén is mentőöv

Keiko Lynn egyenesen három verziót is mutat a kicsit pin-upos hatású, hajkendős frizurákra. Többféle méretű, formájú és anyagú kendőkkel illusztrálja, hogyan lehetünk ultraszexik akár egy elhanyagolt, soha nem használt selyemsál segítségével is. Jobb, ha nem frissen mosott hajból készítjük, és ha a frufru nem is feltétel, de érdemes lazább kontyba fogni hajunkat. Ha csúszós a sál anyaga, jöhetnek a hullámcsatok is.

Kíváncsi vagy?