Less be egy koszorúslány-fotózás kulisszái mögé – backstage videó

2020. július 02.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen a héten egy különleges backstage videóval készült nektek. A képsorokon keresztül egy kis ízelítőt kaphattok a jövő heti, koszorúslánysminkekről szóló posztjából!

Készülődni egy neves alkalomra mindig nagyon élvezetes, főleg, ha ezt a barátnőinkkel tehetjük. Az esküvők kapcsán új trendek jelentek meg a koszorúslányok körül is. Jövő heti cikkemben ezekről lesz szó.

Egy olyan image-sorozatot fogunk nektek bemutatni, ahol a lookok azt az individualitást képviselik, ami a mai divatra a leginkább jellemző. A különböző ruhákhoz más-más hangulatú, hordható divatsminkeket készítettünk az NSM Senior Teamjével, így több stílust is meg tudtunk szólítani. A fotózás előkészületei nagyon hasonlóak ahhoz a folyamathoz, amit egy esküvő előkészületein élünk át, hiszen hajazunk, sminkelünk, körmöt festünk, öltözködünk és törjük a fejünket a legmegfelelőbb kiegészítők kiválasztásán.

A mi koszorúslányaink profi modellek voltak, de a közösségben való szépülés bája rájuk is nagy hatással volt. Nézzük, milyen, amikor egyazon helyszínen készítjük fel őket az „udvarhölgyi” feladatra. Előzetesként nézzetek bele ebbe a megunhatatlanul csajos backstage-forgatagba!

Láttad már?