2020 eddigi legmeredekebb szépségtrükkje Toni Braxton vibrátoros arcmasszázsa

2020. augusztus 03.
Nemcsak a szépség világában, de Hollywood-szerte fel-felbukkannak furcsa szépségtrükkök. Kim Kardashian például bevallottan rajong a szerinte ránctalanító hatású aranyérkenőcsökért, most pedig Toni Braxton énekesnő árulta el szépségtitkai kapcsán – hogy arcmasszírozásra vibrátort használ.

A bizarr szépségtrükkök között az egyik legismertebb az aranyérkenőcs arcbőrön való alkalmazása. Az állítólag érösszehúzó hatása miatt is látványos eredménnyel kecsegtető kencéket sokan, köztük hírességek is előszeretettel alkalmazzák arcon vagy éppen szemkörnyéken. A módszernek Kim Kardashian is nagy rajongója. Ezúttal azonban egy újabb hírességtől láthatunk meghökkentő szépségpraktikát – ha lehet, egy fokkal még inkább sokkolót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My real beauty secret? Yea ok it’s a vibrator! But I only use this on my face…honest! There’s 3 settings…but I wouldn’t advise putting it on 3. 🥴@voguemagazine Beauty Secrets

Toni Braxton (@tonibraxton) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2020, időpont: 11:33 (PDT időzóna szerint)

Toni Braxton amerikai énekesnő ugyanis nemrég a Vogue Beauty Secrets sorozatában elárulta, hogy mivel tartja frissen, üdén a bőrét. Az 52 éves R&B zenész az otthon felvett videóban be is mutatta, amint bevált módszerével felpezsdíti arcizmait.

Láttad már?

Toni a művelethez nem mást használt, mint egy helyes kis lila vibrátort, szerencsére kitérve arra, hogy ezt a szerkezetet kizárólag az arcán veti be. „Ez a dolog pedig itt, oké, most őszinte leszek, ez egy vibrátor. Bár én inkább arcmasszírozónak hívom” – mutatta be kedvenc szépségkütyüjét a felvételen a híresség. Az énekesnő azt is elárulta, hogy az alapvetően szexuális segédeszközt kifejezetten az arca szépítésére szerezte be, és kizárólag smink nélküli, alaposan hidratált arcbőrön dolgozik vele.

Hisz benne, hogy alaposan átmozgatja vele az arca izomzatát, és van, amikor előtte a hűtőszekrényben lehűti, mielőtt a szemkörnyéki részeken masszírozna vele. A pontos márkára és a vibrátor típusára nem tért ki, de a videó alapján úgy tűnik, a készülék jó munkát végez, ha nem is a szakterületén.

Tudtad?

Fotó: Getty Images