3 zamatos nyári parfümújdonság

2020. augusztus 13.
Szereted az édes élvezeteket, de nem csak a tányérodon? Körbenéztünk az újonnan bevezetett parfümök piacán, és megterítettünk három ígéretes, friss nyári csemegének!

Dekadens ínyencség

A DKNY mutatta be a napokban ezt a Be Extra Delicious névre hallgató illatot (30 ml, 16 000 Ft), ami tökéletes kiegészítő azoknak a Be Delicious-lányoknak, akik a maximalizmus jegyében élik mindennapjaikat. Hogy mit is takar mindez? Mindent, amit a nyárban és nyáridéző parfümökben szerethetünk. A dekadens csemege egy játékos virágos illat, mégpedig a körte, gardénia és krémes karamell kombinációját hozva.

Limitált és krémesen meleg

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia illat (EDT 50 ml, 29 490 Ft) limitált kiadásban megjelenő új üvege, ahogyan a belseje is, a levendulát idézi egészen ragyogó formában. Kifejezetten intenzíven és nőies illat, ahol a barna cukor édes élvezete sem hiányzik, ahogyan a fehér gardénia szirmok bársonyos puhaságát és a frangipani virág krémes melegsége sem. A piros bogyós fejjeggyel indító izgalmas illat egyetlen hátránya, hogy még jó két hetet várnunk kell rá, ugyanis várhatóan augusztus végén debütál majd a magyar üzletekben…

Gyümölcsös frissesség

Az illatos nyári gyümölcsök frissességét hordozza magában az augusztusi újonc Avon Célèbre Fresh kölni (3299) Ft is. Azoknak jó választás, akik élénkítő és energiával feltöltő, könnyű illatra vadásznak, azon belül is a „színpompás nyári virágok” szekcióban keresgélnek. A kölniben az extrát a selymes pézsma adja, egy kis friss, pikáns citromzamattal megbolondítva. Tökéletes választás a kalandokkal teli nyári napokra.

Olvastad már?

Fotó: Unspalsh