3 új luxusillat szeptemberre

2020. augusztus 25.
Azoknak, akik a szeptemberi "új évadod" és a vakációszezon végét egy izgalmas parfümújdonság beszerzésével szeretnék megpecsételni, három olyan friss belépőt mutatunk, amelyek igazán karakteres kísérői lehetnek nemcsak a munkanapjainknak, hanem az alkalmi pillanatoknak is.


Igazi couture illat pörgős és magabiztos nőknek

Mély és gazdag illattal jön ki idén szeptemberben a Givenchy-ház. A keleties, virágos, fás L’Interdit Eau de Parfum Intense (50 ml, 35 760 Ft), egy szofisztikált és határozottan „couture” induló az őszi újdonságok között. Már a parfüm arca is ígéretes választás és balzsam a szívünknek: a csodálatos amerikai színésznő, Rooney Maránál nem is kell jobb cégér egy titokzatos, határokat nem ismerő új illatnak. Hubert de Givenchy 1957-ben alkotta meg a márka első L’Interdit parfümjét, a merész széria első illatát, és azóta is egyre nagyobb fokozatra kapcsolnak ezen a téren. A felszabadító, erőteljes, büszke illatok sorában az új belépő, az új Eau de Parfum Intense a L’Interdit-borzongást új szintre emeli. Felvillanyozó, erőteljes illat, ami a pörgős, lehetetlent nem ismerő nők kedvence lehet munkahelyi környezetben.

A nyarat meghosszabbító, könnyed és boldog illat

Ha a szeptemberi szezont újdonsággal, ám a könnyedebb parfümpalettáról választva nyitnánk, érdemes a Trussardi új női illatával kezet ráznunk. Hogy miért? Azért, mert az Isola d’Elba ihlette Trussardi Donna Pink Marina EDT (50 ml, 25 940 Ft ) a nyári meleg és a tenger hűs illatát hozó jegyekkel simul bele elképesztő finoman az őszi hétköznapokba is. Tényleg különleges alkotás az olasz márkától, finom, könnyed és üde, kifejezetten irodakompatibilis választás. Azok kedvence lehet, akik a munkára szeretnének koncentrálni, de mindezt úgy, hogy a választott parfümjük nem nélkülözi a gyengéd, de a krémes szantálfa érzékiségét, a pacsuli és a cédrusfa jellegzetes aromáit sem.

Olvastad már?

Szmokingkabát és meztelen lábak

Jean Paul Gaultier idén ősszel sem hagyja cserben azokat, akik a botrányosan érzéki sorozatában keresnek, kutatnak extranőies illat után… A So Scandal! Eau de Parfum (50 ml, 31 800 Ft) azoknak lesz telitalálat, akik a felejthetetlen, domináns illatokat szeretik. A csábító kategóriában induló új illathoz Jean Paul Gaultier kampányarc-választása is telitalálat volt, a szmokingkabátban és meztelen lábakkal pózoló Irina Shayk tűpontosan hozza, amit az illattól várhatunk. A természetesen ismét fémdobozban érkező parfüm csáberejét a következő illatjegyek adják. Narancsvirág, Sambac jázmin és a púderes tubarózsa. A három fehér virág összjátéka pedig valóságos érzéki robbanás, azoknak ajánljuk, akik napközben is az érzéki, szexi énjükhöz passzoló illatfelhőbe szeretnének burkolózni, de ugyanígy tökéletes lehet egy esti romantikus vacsoráshoz is.

Fotó: Unsplash, Marie Claire-archívum

Olvass tovább!