3 forró hajszíntrend a hideg őszre

2020. szeptember 29.
A nyárból átlépni az őszbe nem mindig könnyű, különösen, ha az időjárás is inkább a téli fagyokat idézi. Három olyan aktuális hajszíntrendet mutatunk, amelyekkel egy kis melegséget és új színt hozhatunk az őszi hónapokba.

Ősszel nemcsak a hőmérséklet, hanem sokszor a hangulatunk is drasztikusan lefele ível a hőmérő higanyszálával párhuzamosan. Míg tavasszal sokan a napszítta, világosabb hajárnyalatokkal melegítenek a következő évszakra, az ősz már inkább színesebb, sokrétűbb a hajfestés terén. Ilyenkor nem csupán bátrabbak vagyunk, hanem valamilyen extramelegséget adó, az átlagtól esetleg jobban eltérő árnyalat után nyúlnánk a hajfestési színskálákon.

Az átmeneti időszakot megtestesítő ősz szerencsére nem szűkmarkú idén sem, a fák sárguló vagy épp rozsdabarna leveleihez igazodó, olykor akár gazdag mézes szőkét vagy épp kellemes, jeges tónusú árnyalatot idéző hajszíntrendeket kínál.

Természetesen is lehet!

Ha már eldőlt a fejünkben a kérdés, és biztosan újítanánk, csak még hezitálunk, milyen árnyalat is legyen a befutó, következzen három forró őszi ajánlatunk az aktuális trendekből!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I had such a fun time hanging out with Jay as we transformed her dark, black hair to this beautiful berry wine. 🍇

Sam Paulsen (@samxpaulsen) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2020, időpont: 12:53 (PST időzóna szerint)

A berry rich a bogyós gyümölcsök élénkségét és életerejét idéző intenzív választás azoknak, akik nem félnek kitűnni – de csak mértékkel – a hétköznapi frizurák tömegéből. Nem a biztonsági játékosok kedvence lesz, hanem azoké, akik szeretnek játszani nemcsak a hajszínükkel, hanem a testes vörösborok mély színét idéző tincseik mellé szívesen bevállalnak színben is harmonizáló, bogyós rúzsokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❗️Stylists❗️You loved the breakdown… ⁣ ⬇️now here are the formulas⬇️⁣ ⁣ ⁣ Feeling all the Fall vibes with this one 🍂⁣ ⁣ 🍂Starting Point- a grown out bronde foilayage we did 6 months ago.⁣ ⁣ 🍂Goals- Rich caramel dimension with a bright pop in the front.⁣ ⁣ 🚨Formulas🚨⁣ (For the technique breakdown check out my post from the weekend)⁣ ⁣ ▪️Panels of Depth- @redken #ShadesEQ 05NW & 06NB⁣ ⁣ ▪️Caramel Toner- @redken ShadesEQ 07NW 09NW 07NB 09NB⁣ ⁣ ▪️ Face Frame Toner- @redken ShadesEQ 010N a splash of 010VV and an inner cap of 09AA⁣ ⁣ #behindthechair⁣ #btconeshot2020_balayage #behindthechair_com #btcready #bestofbalayage #mastersofbalayage #hairpainters #maneinterest #maneaddicts #modernsalon #beautylaunchpad #redkenobsessed #saloncentric

Melissa Maloney| CNY Balayage (@live_love_dohair) által megosztott bejegyzés, Aug 31., 2020, időpont: 4:48 (PDT időzóna szerint)

A caramel swirls trend alapját, ahogyan a neve is mutatja, vékony, karamellszínt idéző, természetes hatású melírcsíkok adják. Azoknak tökéletes választás, akik egy csipetnyi nyarat csempésznének a frizurájukba egy kellemes, többdimenziós festéssel, ahol a bevetett karamellcsíkok száma, sokasága természetesen rajtunk múlik. Előnye, hogy kifejezetten pénztárcabarát (legalábbis, ha viszonylag közel áll a természetes hajszínünkhöz), ha visszafogott verziót választunk, hiszen nem kell havonta lenövést festetnünk

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumpkin Ginger Smoothie By @live_love_dohair #bestofbalayage #showmethebalayage

✨BEST OF BALAYAGE & Hair (@bestofbalayage) által megosztott bejegyzés, Okt 27., 2019, időpont: 8:40 (PDT időzóna szerint)

A pumpkin spice elnevezés sem éppen megtévesztő, éppen az, amit ígér. A sütőtök színének élénkségét egy izgalmas, pikáns árnyalatban hozó trend soha nem lehet aktuálisabb, mint az őszi hónapokban. A meleg, rezes tónusok idén kifejezetten népszerűek (melír és balayage formában is), és egy biztos, világos bőrszínnel csodálatosan mutatnak.

Olvass tovább!