Meghan Markle rákapcsolt az erős sminkre

2020. október 13.
Harry herceg felesége közismerten a minimalista, de legalábbis a természetes skálán mozog, ami a sminkeket illeti. Legutóbbi, Malala Yousafzai aktivistával folytatott Zoom-beszélgetésén egy szokatlanul merész makeupot villantott.
meghan-markle-eros-smink

Meghan Markle a brit királyi családba való bekerülése óta igyekezett mindig a szolid, természetes sminkek irányába menni, mind a hivatalos, mind pedig privát megjelenései alkalmával. Bár II. Erzsébet királynő kedvenc sminkje nem hozott különösebben szerencsét a Nagy-Britanniában eltöltött pár év esetében, a szülőföldjére való visszaköltözés után is megmaradt a természetes, natúr dekorkozmetikumok bevetésénél.

Online közszereplés a köbön 

A férjével együtt a koronavírus ellenére igen aktív – legalábbis online – Meghan rendszeresen tűnik fel a médiában újabb és újabb felvételeken, mindig más-más, számára fontos ügy mellett felszólalva – rendszerint visszafogott outfitekben és sminkkel.

Malala Yousafzai aktivistával folytatott legutóbbi Zoom-beszélgetésén azonban egy éles sminkkanyarral egészen új vizekre evezett makeup terén. Merész, erős szemsminket és olyan erőteljes, bogyós gyümölcs színű rúzst viselt, amit legfeljebb az Egyesült Királyság-beli utolsó, jól megtervezett, drámai outfitekkel, határozott sminkekkel felturbózott „búcsúturnéján” láthattunk tőle (például az Endeavour Fund Awards márciusi ünnepségén).

Láttad már?

Endeavour Fund Awards Meghan Markle

A mostani erőt sugárzó, erőteljes sminkjéhez középen elválasztott, összefogott hajat viselt, tarkóra erősített konttyal. Maga a frizura persze már kevésbé szokatlan választás tőle, az irodai, komoly és egyúttal agilis megjelenést keltő haj ugyanis szinte védjegyévé vált férjhezmenetele óta, de az erőteljesebb szem- és ajakfestés viszont meglepő.

Meghan Markle Malala Yousafzai erős smink

Kíváncsiak vagyunk, hogy Meghan smink téren milyen irányba megy majd el a jövőben így, hogy nem igyekszik a brit uralkodócsalád megjelenésére vonatkozó szabályokhoz alkalmazkodni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!