3 extrém nyári fizura a kifutókról

2020. június 22.
Az idei tavaszi–nyári szezonra sem fogták vissza magukat a divattervezők, legalábbis ami a kifutós frizurákat illeti. Most három olyan kedvencünket mutatjuk be, amelyek különlegesek, de azért a valóságtól, vagyis a bevállalhatóságtól mégsincsenek lehetetlen távolságra.

Ackermann

A tervező idei szezonális darabjaihoz egészen meglepő frizurákat párosított, ahol a tupírozott szemöldök mellett a hajlakkal extrém módon fixált hajon volt a hangsúly. Tény, hogy van benne egy kis Jim Carry-, pontosabban Ace Ventura-utánérzés, de valahogy mégis olyan tomboyosan szexi. Egy biztos, rengeteg lakk, zselé és türelem kell, meg talán némi külső segítség is a frizura elkészítéséhez, amelynek sarkalatos pontja a fejtetőn, a frufrurésznél csavarással visszafordított, majd lefésült és rögzített tincs.

Andrew GN

A most bemutatott hármasunkból talán a legegyszerűbben elkészíthető frizura, amelyhez csupán sűrű fogú fésű, egy jó kis hajgumi, na meg persze gyöngyökkel gazdagon kirakott hajdísz vagy hajgumi kell. Érdemes nem kifejezetten friss hajból elkészíteni, sokkal jobb így a tartása, de persze hajhabbal, lakkal is segíthetjük a tartósságát.

Anna Sui

A tervezőnő modelljeinek karakteres frizurája a kedvencünk a mostani hármasunkból. Az előző kettővel ellentétben nem kifejezetten alkalmi, mégis van benne valamilyen eklektikus játékosság, amelyet akár egy esti rendezvényen is bevállalhatunk. Itt akár frissen mosott hajjal is próbálkozhatunk, igaz a középen, fent leválasztott két tincset érdemes előtte némi hajhabbal kezelni, majd úgy felcsavarni a fejtetőre, és csatokkal rögzíteni. A leomló részekre némi fényt is fújhatunk vagy felvihetünk, míg a frizura szokatlan kontúrját egy erősebb szemsminkkel még jobban kiemelhetjük.

Olvass tovább!

Fotó: Imaxtree.com