202 millió követőjének mutatta be a sebezhetőséget ünneplő sminkkollekcióját az énekesnő

2021. január 11.
Barackos árnyalatok, monokróm look, ajaklakkszerű szájbalzsam és bőséges arcpír. A sebezhetőséget ünneplő kollekcióval jött ki Selena Gomez.

Az énekesnő Rare címmel adott ki albumot, majd a személyes zenei önvallomást Selena tavaly szeptemberben megfejelte egy saját, ugyanezt a nevet viselő beauty branddel is. „Srácok, már két éve dolgozom ezen a különleges projekten, és végre hivatalosan is elárulhatom, hogy a Rare Beauty idén nyártól kapható lesz az észak-amerikai @sephora üzletekben – írta akkor az Insta-profilján megosztott videóban. – Szeretném, ha a Rare több lehetne egy szépségmárkánál. Az a célom, hogy mi, nők felhagyjunk önmagunk másokkal való összehasonlításával, és elfogadjuk a saját különlegességünket, egyediségünket. A Rare Beauty nem arról szól, hogy mások hogyan látnak téged, hanem hogy te miként látod önmagad.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés

A koronavírus nem állította meg a 28 éves márkaalapítót a bevezetés körüli aktivitásokban, bőszen posztol, promotálja a márka terméket, és folyamatosan ad online interjúkat is. Így a rajongóknak talán nem is újdonság a Stay Vulnerable, azaz Maradj sebezhető kollekció bevezetése, amelyet egész komoly várakozás és hírverés előzött meg. Selena a napokban posztolt is róla persze: „MEGÉRKEZETT. Imádom, hogy milyen könnyű textúrájuk van a termékeknek – mostantól te is lecsaphatsz az ÚJ @RareBeauty Stay Vulnerable kollekcióra” – lelkesedett a múlt péntektől kapható új sorozatáért az Instagramon a híresség.

Láttad már?

De lássuk, mitől is más ez a „sebezhetőséget megtartó” kollekció. Azt ígéri, olyan könnyű textúrákat kenhetünk magunkra, mintha valójában nem is tennénk semmit az arcunkra, vagyis csupa légies induló tömörül benne, amelyeket maga Selena rakott össze, és tesztelt szorgalmasan – állítása szerint hosszú hónapok óta. Az új kollekció darabjait többféle, általánosan előnyös árnyalatban kínálja a szemhéjra, az orcára és az ajkakra tervezve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés

A csekély, 202 milliós követőtáborának tett bejelentést jó pár termékfotóval és egy látványos szelfivel kísérte. Barackos árnyalatok, monokróm look, ajaklakkszerű szájbalzsam és bőséges arcpír a Stay Vulnerable olvadó pirosítóval – a posztolt fotók alapján azért összeáll a kép a sorozat üzenetéről. A lágy, enyhe pírral kísért, természetes hatású sminkeket ünneplő kollekció ugyanis azt a megjelenést ünnepli, „amely akkor jellemez bennünket, amikor a legkiszolgáltatottabbnak érezzük magunkat”.