3 téli sapka, 3 ultramenő frizurával – téli randihoz

2021. január 19.
Ez a tél sokaknak sok szempontból más kicsit, mint koronavírus előttiek. Következzen 3 sapka- és frizurainspiráció azoknak, akik kényszerűségből a szabadban, azaz hidegben megtartott baráti és romantikus találkozóik során is a legjobban szeretnének kinézni.

Királylányos külső sapkában is

Ha fontos, hogy jól nézzünk ki, nem kell feltétlenül megfagyott fülcimpával, deres hajtövekkel hazaérnünk egy-egy kültéri programról. Kifejezetten csajos, a fejet alaposan lefedő, pihe-puha kötött sapkákból is választhatunk anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk – akár szinte a szemünkig húzhatjuk a karimáját, minél nagyobb felületen védekezve a hideg ellen. Itt azt a bizonyos pluszt egy szemhangsúlyos smink és a frissen mosott, szépen ápolt tincsek adják. Egy féloldalasan elválasztott frizurával ráadásul még egy kis csavart is vihetünk a külsőnkbe. Lehet, hogy előnyös egy szelfihez, viszont nem kifejezetten hógolyó- és szánkózáskompatibilis választás…

téli frizura haj trendek

Téli tomboy

A sportosabb, lazább választások közt keresgélőknek a széles karimájú baseball sapka több szempontból is szuper lehet. Egyrészt szépen lefogja a hajunkat, ha a kibontott frizurára szavazunk, másrészt, ha lépcsőzetesen vágottak a tincseink, kifejezetten jól mutat, keretet ad az arcunknak. Persze nem muszáj feltétlenül sportos vagy óriási logós darabokban gondolkoznunk, választhatunk semleges, egyszínű, visszafogott modelleket is, amelyek sminkkel, de szerencsére anélkül is jól mutatnak.

Kattints tovább!

Jolly joker

A kötött sapkák tábora egyre szélesebb, választhatunk bojtosat, nagyot, de akár egy egyszerű, szorosan a fejre simuló verziót is. Azoknak, akiknek a simléderes, szőrmés vagy a barett nem pálya, és valamilyen szimpla, de meleg megoldást keresnek, tökéletes választás. Ha egy kis csavart vinnénk bele, válasszunk turbánszerűt, de olyat, amely a fejtetőt is befedi, vagyis nem egy sima fejpánt. Ennek a két fazonnak az előnye – amellett, hogy nagyon jól melegítenek –, hogy a mosásra szoruló tincseinket is a legelőnyösebb formájukban mutatják. Itt aztán nem kell hajat formázni, és a frufru, valamint a lépcsőzetes vágás sem hátrány. Sőt!

Fotó: Imaxtree

Láttad már?