5 manikűrtrend, amit soha nem vess be munkahelyen

2021. február 16.
Őrült, extravagáns körömkreációkból az Instagramon sosem volt hiány. Most olyan manikűröket mutatunk be az aktuális felhozatalból, amelyek bár látványosak, semmiképp sem mondanánk őket irodabarát választásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Nguyen (@chrmdbysarah) által megosztott bejegyzés

1. Az extrém és villantós a legszerényebb jelzők, amiket ennél a manikűrnél használni tudunk. Igaz, meseszép, Botticelli színvilágát idéző árnyalatokban játszik a poszt, de a press-on manikűr kategóriában induló szemkápráztató versenyzőnk kevés munkahelyen állná meg a helyét. Hacsak nem királynőként ülünk éppen az ékszerszerű, giccsbe hajló manikűrrel egy trónon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🇰🇷 ©️ (@sojinails) által megosztott bejegyzés


2. Szerintünk a legszebb a listánkon, valóságos művészet. A Massive Attack Mezzanine albumja inspirálta, szénfekete, szarvasbogárra hajazó manikűrt öröm nézni. Egy bibije azért mégis van, tényleg hordhatatlan munkahelyi környezetben, legalábbis olyan közegben, ahol nem árt a kezünket is használni. Nem beszélve arról, hogy vezetni sem könnyű vele, de a tömegközlekedés is kihívás lehet vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katrina Johnson (@gonetoparlergotoo) által megosztott bejegyzés


3. Se nem praktikus, se nem ötletes, de mindenképpen hátborzongató ez a fogakkal megspékelt manikűr. Még egy fogorvosi rendelő recepciójára is túl sok lenne szerintünk. A szép mosoly valóban az egészséges, fehér fogakkal kezdődik, de jó esetben nem a kezünkön.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home of Deva (@home_of_deva) által megosztott bejegyzés


4. Lehet, hogy gyerekes, lehet, hogy túl sok, és az is megeshet, hogy a köröm „szabása” nem éppen klaviatúrakompatibilis, de mégis ez a legaranyosabb indulónk a mai ötös fogatunkból. Popey és Olive szerelménél kevés vállalhatóbb van rajzfilmfronton, de azért ezzel a merész arany kormányrúddal megbolondítva semmiképp sem vetnénk be egy munkahelyi meetingen, legfeljebb, ha Zoomról van szó.


5. Na jó, nem bírjuk nem elismerni, hogy remek ötlet egy irodai környezetbe – még ha kifejezetten morbid is –, de azért az biztos, hogy nem lehet könnyű dolgozni vele. Hacsak nem színes ceruzákkal való munkálkodásról van szó…

Kattints tovább!