Dupla szájkontúr? Extrém vonalakkal támad a tavasz

2021. március 02. |

A téli bezártság, sivárság és szürkeség ellenpólusaként egy izzó, a '70-es évek hangulatát hozó sminkes fotósorozatot mutatunk be nektek egy német fotóstól, Christiane Baumgarttól. Szempillákra, a tavasz színeire nagy dózisban felkészülni!

A német fotós képei vibráló és színben gazdag nyitányai a tavaszi sminkszezonnak. A sorozatban helyet kaptak a klasszikus, letisztult árnyalatokat felvonultató sminkek is, púderrózsaszín ajkak kontra gigapilla, szépen fésült dús szemöldökkel kísérve, ahogyan az egészen extrém és kreatív, színes megoldások is.

Christiane-Baumgart-Shima

A mi kedvencünk a multicolor ajak, szándékosan elcsúszott, izzó narancs és élénk pink kontúrral. A Shima nevet kapott editorial alkotói azt mondjak, hogy részükről ez lényegében nem más, mint egy vizuális tavaszköszöntő. „Helló, ’70-es évek! A tavasz olyan színeivel dolgoztunk, mint a babakék, halvány rózsaszín és a klasszikus vörös. Egy egyszerű cut crease vonallal modern verzióban hozhatjuk a ’70-es évek lookjait” – írta nekünk a sorozatról Christiane.

Adina, a csapat sminkese azt mondja, a matt finisht azért vetette be, hogy még jobban kiemelje vele az élénk színeket, az extrém dús pillákkal kapcsolatban pedig finoman jelzi, hogy ma már nyugodtan a mindennapok viseleteként is nézhetünk rájuk.

Christiane-Baumgart-Shima
Modell: Shima Jafari c/o eastwestmodels  

Producer: Simone Bronzi / www.models.com/people/simone-bronzi / @simone_bronzi

Fotó: Christiane Baumgart 

Retus: Alina Filipenko  

Smink & haj: Adina Hensel, MAC sminkek

Olvass tovább!

18 éves Down-szindrómás lány a Gucci új szempillaspirál-modellje

18 éves Down-szindrómás lány a Gucci új szempillaspirál-modellje

A Gucci Beauty a legújabb, Gucci L'Obscur szempillaspiráljának arcául ezúttal egy tényleg különleges modell választott. A 18 éves Down-szindrómás modellt, Ellie Goldsteint egy olyan ügynökség közvetítette ki, akik a médiában eddig kirekesztett, de legalábbis alulreprezentált emberek képviseletét tűzték ki célul.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség