Ez az app segít megtalálni a tökéletes szemöldököt

2021. március 08.
Anastasia Soare, az Anastasia Beverly Hills márka alapítója egy appot fejlesztett azok számára, akik még nem találtak rá a tökéletes szemöldökformára.

„Egy művész oktatóm azt mondta egyszer, ha meg akarjuk változtatni annak az embernek az érzelmeit és kisugárzását, akit rajzolunk, akkor elég a szemöldökét eszerint javítani” – magyarázza Anastasia Soare román származású milliomos, aki a tanulmányai során matematikai képletekkel és Leonardo da Vinci számításaival is megismerkedett, hogy megtanulja, hogyan lesz tökéletesen arányos az arc. A szépségmárka alapítója az aranymetszés szabályait az életben is alkalmazza, az általa kidolgozott módszerrel és applikációval bárki megtervezheti a tökéletes szemöldököt, ami harmonikus vonalvezetésének köszönhetően a személyiséget erősíti.

szemöldök app

A technika olyannyira működik, hogy Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Heidi Klum és Madonna szemöldöke is ezzel a módszerrel készült. A The Brow App segítségével bárki megtudhatja, hogy arcformájához milyen fomrájú, színű szemöldök illik, azt milyen trükkök és termékek segítségével tudja megvalósítani.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!