II. Erzsébet királynő szépségkedvencei

2021. március 08.
Erzsébet királynő egyike a legdiszkrétebb modern királyi főknek, aki természetesen a szépségrutinjába és praktikáiba sem igazán enged betekintést. Most állítólagosan kedvenc márkáit mutatjuk be, amelyek a Royal warrant, azaz hivatalos udvari szállítói címet is kiérdemelték tőle.

II. Erzsébet megjelenése a lassan 70 éves uralkodása alatt szinte minden pillanatban kifogástalan volt. A 94 éves királynő a hivatalos eseményeken mindig „finoman kikészített” arca mégis arra utal, hogy előszeretettel használ bőrápoló és sminktermékeket.

II-Erzsebet-királyno-szepsegkedvencei

Royal warrant favoritok

A hivatalos udvari beszállítói címet kizárólag a királynő által nagyra tartott, számára minőségben megfelelő márkák kapják meg, amelyek között természetesen szépségbrandek is szerepelnek. A válogatott sorban természetesen illatmárkák, arcápolási és sminkmárkák is vannak, ebből tud a brit közvélemény, pontosabban a szigetországi bulvármédia következtetni arra, hogy királynőjük mely termékek után nyúlhat előszeretettel.

II-Erzsebet-királyno-szepsegkedvencei

Tökéletesen karbantartott bőre alapján II. Erzsébet nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, nagy eséllyel szépségrutinja nagy részét ez teszi ki. Azt sem titok, hogy előszeretettel használ rúzsokat, amelyeket hivatalos rendezvényeken sem rest felfrissíteni. Na, de lássuk a brit Hello magazin szerinti kedvenceit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Yellow House (@theyellowhouse_curacao) által megosztott bejegyzés

Clarins

A királynő és a Clarins francia luxusmárka kapcsolata II. Erzsébet 1953-as királynővé koronázásáig nyúlik vissza. A brit uralkodó ekkor kérte fel ugyanis a márkát, hogy alkosson egy, a koronázási ruhájához tökéletesen passzoló árnyalatú rúzst. Udvari pletykák szerint az Ever Matte Mineral Powder Compact púder is nagy kedvence Transparent Fair árnyalatban, de a Hand and Nail Treatment Cream kéz- és körömápoló terméket is előszeretettel használja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elizabeth Arden (@elizabetharden) által megosztott bejegyzés

Elizabeth Arden

A márka több mint 55 éve érdemelte ki a Royal warrant címkét, így nagy eséllyel igazak azok a hírek, amelyek szerint a királynő rendszeresen használ Arden termékeket, azon belül is a kultikus Eight Hour arckrémet, amely valóságos manna a száraz bőrnek. Igazi rúzskedvelőként a királynő mindig tart magánál egy Arden rúzst is, általában egy fuksziaszínűt (a pontos árnyalata nem ismert).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yardley of London UK (@yardleylondonuk) által megosztott bejegyzés

Yardley London

A brit márka levendulaszappanja állítólag általánosan bevetett termék a királyi palotákban, annyira szereti a királynő a friss, könnyű illatát. A márka egyébként 1770 óta a világ egyik vezető minőségi szappan- és parfümcége, így nem csoda, hogy kitüntette őket az udvari beszállítói címkével a királynő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Floris London (@florislondon) által megosztott bejegyzés

Floris London

Illatok terén – állítólag – II. Erzsébet a Floris Londonra szavaz, ám az illatmárka, főleg mióta a királynő kitűntette őket a címmel, különösen diszkrét, nem adják ki, melyik illat is pontosan az uralkodói kedvenc. Mivel azonban a szegfű a kedvenc virága, sokan tudni vélik, hogy csakis a White Rose lehet az, amelyben fűszeres szegfűjegyek is vannak.

Forrás: Hello

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!