Jönnek az öntapadós műszempillák – kezdőknek is

2021. május 27.
A külön ragasztást igénylő műszempillák rajongótáborából nagy eséllyel hiányoznak a türelmetlenebb, vagy éppen kézügyességgel semmilyen szinten nem rendelkező fogyasztók. Ezt a piaci rést mostanában egyre több gyártó tömi be öntapadós, felhasználóbarát verziókkal.

A műszempillapiac ha nem is olyan hatalmas, mint a szempillaspiráloké, de mára már itt is gazdag felhozatalt találnak a rajongók. Ha nem éppen épített, tartós megoldást keresünk, akkor soros és tincses pillák sokaságából válogathatunk. A trendek persze itt nem változnak villámgyorsan, és a jelek szerint a hosszú, dús, buja pillák örökre bebetonozták magukat. Persze itt is vannak fokozatok, a természetesebb hatást kedvelők ugyanúgy megtalálják az igazít, mint a drámai vagy az extrém vonal követői.

Választhatunk nem csupán hosszúság (többnyire 7-15 mm), de szálvastagság szerint is, így 0,1 mm vagy akármi egész 3 mm-es darabokat is. Vannak egészen dús, többrétegű, 3D műszempillák is, aminél azért a személyes ízlés mellett azt is érdemes mérlegelnünk, hogy elbírja-e az arcunk (pontosabban a szempillatő és a szemöldök közötti távolság). Az ív sem mindegy sok felhasználónak, va,n aki az egészen látványos U ív mellett teszi le a voksát, de nagyon visszafogott modelleket is gyártanak.

Le a ragasztóval és a csipesszel!

Sokak számára azonban nemcsak az igait megtalálni zavarbaejtő kihívás, hanem maga a procedúra is egy kisebb fajta esztétikai kínzás. Bár a gyakorlott felhasználók szerint csak a kellő rutin kell hozzá, úgy tűnik, nagyon sok felhasználót mégis távol tart a soros vagy tincses műszempillák otthoni használatától a többlépcsős művelet. Nem elég precízen beilleszteni a szempillák tövéhez, előtte még ragasztót is kell a műszempillák végén található csomóra, vagy azok tövére felvinni, amihez műszempillacsipeszt is kell használunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La Belle B (@labellebofficial) által megosztott bejegyzés

És bár szinte minden leírásban az szerepel, hogy egyszerű művelet, a jelek szerint mégis megérett az idő, hogy a műszempillák konkurenst kapjanak, mégpedig újfajta, öntapadós verziók képében. Ezzel pedig új kaput nyílt a kezdő felhasználók, vagy éppen kézügyességgel nem bírók számára is. Pláne, hogy ezek az öntapadós új modellek állítólag újra felhelyezhetőek, ha nem jó ponton szorítottuk őket a szempillák tövére, ráadásul itt sem kell kompromisszumot kötnünk, ha extra kívánságaink vannak. Kaphatóak extravagáns darabok méret, forma, vagy rétegezés tekintetében is, de természetesen találunk természetes, pillekönnyű indulókat. Egyre figyeljünk csak, bármilyen oldalról vagy üzletből is rendeljünk, vásároljunk, érdemes előtte az online felhasználói véleményeket elolvasni.

Olvass tovább!

 

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!