Az év legnépszerűbb celeb szépségrutinjai a Google keresőjében! Meghan Markle győzött, de Britney Spears is a listán

2021. június 28. |

Úgy fest, a sztárok napi szépségpraktikái örök és megunhatatlan inspirációs forrásnak számítanak, ami az új tippeket, trendeket és beautykedvenceket illeti. Mutatjuk, kik voltak a legforróbb „topikok” ezen a téren a Google-keresőben az utóbbi egy évet tekintve.

Sok nőt éppúgy inspirál a híresség új frizurája, sminkje, mint a szépségszerkesztők által szépen levezetett, aktuális, szezonról szezonra megújuló kifutós trendek. Szeretjük tudni, melyik kedvencünk milyen szépségápolási termékeket használ, hol, kinél, milyen hajat vágat. Egy közelmúltbeli felmérésben több mint 200 legkedveltebb hírességhez kapcsolódó keresési adatokat vetették össze, hogy kiderüljön, kinek a haja, sminkje és bőrápolási must have-jei a legérdekesebbek többek közt a Google-felhasználók számára. Az online keresőszavak, összetételek mellett sajtóorgánumok (pl. Glamour, Allure, Good Housekeeping és Ranker) tartalmát is vizsgálták ehhez a témához kapcsolódóan, így állt össze a legmenőbbnek bizonyuló szépségikonok listája – több mint 200 névvel.

szepsegrutin-markle-meghan

Ezután minden egyes hírességet külön megvizsgáltak három különböző Google-keresőszóval, („haj”, „smink” és „bőrápolás”), hogy kiderüljön, kinek is a legizgalmasabb a neve, pontosabban a saját tapasztalatai az adott témában.

Az eredmények alapján nem más, mint Meghan Markle, akinek a neve csak a szépségrutinok kapcsán sokmilliószor több alkalommal szerepel, mint a mögötte állóké. Csak 2020 áprilisa és 2021 márciusa között 88,5 millió cikk született, ami a hajáról, a sminkjéről és a bőrápolásáról szólt, így több mint 17 millió cikkel megelőzte a mögötte álló Kim Kardashiant, akinek a szépségrutinja „alig” 71 280 000 cikket ért meg ebben az időszakban.

A tízes befutói listán olyan nevek szerepelnek még, mint Taylor Swift (60 652 000 cikk), Khloé Kardashian (39 719 000 cikk), Jennifer Lopez (28 724 000 cikk), Kourtney Kardashian (25 396 000 cikk), Beyoncé (21 637 000 cikk), Kate Middleton (21 637 000 cikk), Kylie Jenner (17 769 000 cikk) és sokaknak talán meglepetésként Britney Spears is (16 186 000 cikk).

Olvastad már?

Hailey Bieber negyedmilliós reggeli szépségrutinja

Hailey Bieber negyedmilliós reggeli szépségrutinja

Justin Bieber feleségének bőre az egyik legmakulátlanabbnak számít még a szupermodellek körében is. A 24 éves Hailey most saját YouTube-csatornáján mutatta meg, mi mindennel tesz azért, hogy ilyen tökéletes legyen a bőre.

Fotó: Getty Images

Forrás: The Cut

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Bőrgyógyász árulja el a pattanások meglepő okait akné

Bőrgyógyász árulja el a pattanások meglepő okait