Nicole Kidman rövid hajjal sokkolta rajongóit

2021. július 25.
Egy új filmsorozat forgatásán jelent meg a sikkes, rövid bob fazonnal Nicole Kidman. Minden bizonnyal még mindenkinek szoknia kell kicsit a színésznő új stílusát.

Természetes vörös, hosszú haja az egyik védjegye Nicole Kidmannek, ám a színésznő egy friss poszttal mindent megváltoztatott: Instagramján rövid bob fazonnal sokkolta követőit, akik csak ámultak és bámultak Kidman új stílusán. 

nicole-kidman-rovid-haj

„Forgatáson” – írta a fotó mellé Nicole Kidman, akinek bejegyzését azonnal elárasztották az új frizurával kapcsolatos kommentek. Voltak, akik azonnal imádták a rövid vörös hajat, ám többen inkább megdöbbentek: „Mi folyik azzal a hajjal? Félek”–- írta egy kommentelő. Míg valaki abban reménykedik, hogy ez csak paróka, és nem akarja elhinni, hogy Kidman képes volt levágatni csodás hajkoronáját. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

A drámai változás valószínűleg csak egy parókának köszönhető, melyet Nicole Kidman egy új sorozathoz húzott magára. A Hatalmas kis hazugságok frufruja, Virgina Woolf Órákban látott kontya és a Botrányban viselt egyenesre húzott bob után nem lenne meglepő ezúttal sem. 

Azonban ahhoz nem fér kétség, hogy Nicole Kidmannek tökéletesen áll a rövid haj, és ahogy legutóbb megjegyezte egy interjúban, élvezi, hogy egyébként a hétköznapokon visszatalált a természetes stílusához. 

„Hogy azt kívánom-e, bárcsak ne tettem volna tönkre a hajamat a folyamatos egyenesítéssel? Abszolút – mondta Kidman. – Ilyen hajam van. Göndör. Nem kellett volna megerőszakolnom a hajam. Szerettem. Nem is értem, mit gondoltam. Dolgozom rajta, hogy megint olyan lehessen, mint régen.”

Forrás: Hello Fotó: Getty Images

Olvass tovább!