Filterhez hasonlítják a szépségrajongók a vulkanikus roller hatását az arcon

2021. december 08.
Mindig van új a nap alatt, és ez különösen igaz a szépségszektorban. Most egy zsírosodást kezelő arcrollerről zengenek óvodát a közös médiában a szépségrajongók.
vulkanikus-roller-olajos-arcborre

A rollerek egyébként is nagyon szép évet zárnak, egyre több kategóriában ütik fel a fejüket a szépség világában. Kilépve a jellegzetes golyós dezodor platformról, találkozhatunk szem alatti fekete karikákat kezelő, és-vagy eltüntető termékekkel, hűthető, arcfrissítő nagyobb „ice rollerekkel”, míg most egy az arc olajosodását, zsírosodását kezelő indulót mutatunk be.

vulkanikus-roller-olajos-arcborre

A szélesebb körben nem túl ismert beauty must have az utóbbi alig néhány hétben az egyik legizgalmasabb, legtöbbet dicsért szépség kütyüvé nőtte ki magát a közösségi médiában. A 14 dolláros Revlon Oil-Absorbing Volcanic Stone Roller nem kevesebbet ígér, mint hogy néhány pillanat alatt az olajtól fénylő bőrből matt hatásút varázsol.

Nagyon praktikus, keskeny, jó kialakítású darab, amelynek az eredményét sok rajongó konkrétan a digitális filterekéhez hasonlítja, ami azért lássuk be, nem ugyanaz a súlycsoport. Az olajnyelő mester alapja az arcon futó görgő, amely lényegében egy vulkáni kőből készült része a tubusnak. Itt nincsen semmiféle zsírelnyelő por összetevő hadrendbe állítva, a hatás egyedül ennek az apró golyónak köszönhető, amely a vulkáni kövekben található apró, porózus lyukak segítségével nyeli el az olajat a bőr felületéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beauty Insider (@insiderbeauty) által megosztott bejegyzés

A TikTok felhasználók között komoly rajongótábora alakult ki, az online tanúságok szerint pedig a főleg T-zónában jelentkező legfényesebb foltokkal is elbánik, legyen az a homlok közepén, vagy az orrlyukak mentén. Az sem mellékes, hogy kész sminknél is nagyon szépen dolgozik, és állítólag egy átlagosan zsíros arcbőr esetén több óráig tart a hatása. Tiszta és sminkelt bőrön egyaránt használható, és könnyen tisztítható.

Olvass tovább!