Made in Hungary – A legizgalmasabb magyar beautymárkák

2021. december 23.
Organikus, luxus, mainstream, vagy éppen hévízi termálvizes? A magyar alapítású szépségmárkák sora minden, csak nem egysíkú. Következzen néhány, amire tényleg büszkék lehetünk.

Phi Cosmetics

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Phi Cosmetics (@phicosmetics) által megosztott bejegyzés


Régóta dédelgetett álmukat valósították meg pár éve a Phi-lányok, és milyen jól tették, hiszen a természetes összetevőket tartalmazó, hatékony natúrkozmetikai márkának egyre nagyobb rajongótábora van itthon. Nem véletlen, hogy mi is rendszeresen jó szívvel ajánljuk őket.

Omorovicza

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Omorovicza (@omorovicza) által megosztott bejegyzés


A márka az egyedülálló Healing Concentrate™ technológiájának köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe is képes eljuttatni a termékekben található termálvizek gyógyhatású ásványi anyagait.

Eminence Organic Skin Care

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eminence Organic Skin Care (@eminenceorganics) által megosztott bejegyzés


Meghan Markle kedvenc szépségbrandje is hazai gyökerekkel rendelkezik. A világhírű brandet egy magyar testvérpár alapította, organikus összetevőiket ráadásul egy itthoni biofarmon termesztik. Fő irányvonaluk a spa és a wellness területe.

Adrienne Feller


Az aromaterápia nagyasszonyaként Feller Adrienne a természetes, válogatott alapanyagokból készült bőrápolóit hihetetlen illatesszenciákkal fűszerezi, így nem csoda, hogy a termékek a lelkünket is szépítik.

Viktoria Minya

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Viktoria Minya (@parfumsviktoriaminya) által megosztott bejegyzés


A díjnyertes magyar orr a sok évnyi, világhírű parfümházaknál szerzett tapasztalattal a háta mögött saját parfümsorozatot komponált. Alkotásaihoz a világ legkülönböző pontjairól szerzi be az összetevőket.

Geek & Gorgeous

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Geek&Gorgeous (@geekandgorgeous) által megosztott bejegyzés


A közismert, szintén magyar múltú Helia-D és a Krémmániát alapító Rácz Juditnak a közös ötleteléséből születtek meg a Geek & Gorgeous hámlasztói és szérumai. A termékek nemcsak hatékonyak, de mentesek minden vitatott összetevőtől.

Zador

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZADOR FINE BAR (@zadorofficial) által megosztott bejegyzés


Szappanbirodalmat épített fel egy kis családi manufaktúra, amely a hévízi termálvízen túl kizárólag természetes, sokszor kifejezetten magyar alapanyagokat használ készítményeiben.

Ez a cikk a Marie Claire magazin korábbi lapszámában is megjelent!

Láttad már?